Ce caracteristici speciale pot avea noile telefoane Apple?

0 Shares
0
0
0

Ce caracteristici speciale pot avea noile telefoane Apple?Orice lansare de telefon Apple este puternic mediatizata cu mult inainte de a se petrece. Acest lucru nu ne surprinde, datorita interesului pe care iubitorii de gadgeturi il acorda dispozitivelor produse de gigantul american.

Mai mult sau mai putin multumiti de modelele iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, utilizatorii acestor dispozitive au putut afla de pe site-ul companiei care este costul necesar pentru o inlocuire display iPhone , dar si pentru alte reparatii.

Cei care sunt curiosi sa afle cum va arata iPhone 7, vor mai avea de asteptat pana in anul 2016.[adsenseyu1]

Cu toate acestea, exista informatii aparute in presa, conform carora iPhone 7 va fi un smartphone diferit fata de modelele cu care ne-a obisnuit pana acum Apple. Digitimes ne informeaza ca Apple isi doreste eliminarea butonului fizic Home, pentru a mari displayul. Astfel, este posibil ca butonul Home sa fie integrat in ecran, iar aceasta schimbare va fi binevenita printre utilizatorii de iPhone, dat fiind faptul ca acestia isi doresc ecrane mai mari pe dispozitive de marime potrivita.

Potrivit celor de la Business Korea, Apple a luat legatura cu producatori de display-uri flexibile, precum sunt Samsung si LG. Business Korea sustine ca Apple priveste cu seriozitate producerea unui iPhone care sa concureze cu actualele LG G Flex si Samsung Galaxy S6 Edge.

Daca Apple se va indrepta catre display-uri flexibile, va utiliza paneluri OLED, tehnologie utilizata in prezent doar pentru Apple Watch. Cert este ca Apple a primit aprobare pentru mai multe brevete pentru telefon flexibil, astfel incat exista sanse sa ne surprinda cu un astfel de smartphone. Tot cei de la Business Korea sustin ca un astfel de telefon ar putea fi lansat abia peste 3 ani.

Fie ca Apple va opta pentru eliminarea butonului Home la viitorul telefon, fie pentru utilizarea unui display flexibil, ne asteptam sa noul iPhone sa fie unul inovativ, care sa se evidentieze fata de ceea ce ofera piata de telefoane inteligente.

[adsenseyu1]

Chiar daca Apple se bucura de un mare succes, este imposibil ca totul sa functioneze foarte bine de fiecare data. Asa se face ca faimoasa cantareata din America, Taylor Swift, a refuzat oferta primita de la Apple. Astfel, cei de la BuzzFeed informeaza ca Taylor Swift a refuzat ca ultimul ei album, numit “1989” sa fie disponibil in serviciul de streaming Apple Music.

Potrivit celor de la The Verge, cei de la Apple au fost refuzati si de catre trupa The Beatles. Cu toate acestea, exista numeroase nume importante din muzica internationala care au acceptat sa ofere exclusivitate pentru Apple Music, spre deliciul celor care folosesc acest nou serviciu de streaming muzical.

Pana la lansarea noilor telefoane Apple, va puteti bucura de dispozitivele pe care le utilizati in prezent. In cazul in care aveti probleme cu acestea si doriti o inlocuire display iPhone sau aveti nevoie de alte reparatii, nu trebuie sa va ingrijorati. Puteti accesa website-ul www.servicegsm.ro, pentru a afla mai multe informatii despre reparatiile care sunt oferite pentru diferite modele iPhone, inclusiv iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

0 Shares
You May Also Like