Ce este o tastatura mini ?

0 Shares
0
0
0

Ce este o tastatura mini?
Traim in secolul vitezei si al tehnologiei si cu totii stim ca daca avem un smartphone trebuie neaparat sa achizitionam accesorii gsm online. Astfel de accesorii gsm online ne ajuta sa profitam de toate caracteristicile pe care un telefon inteligent ni le poate oferi.

Ramanem in sfera accesoriilor pentru telefoane si vorbim despre ce este o tastatura mini.

O tastatura mini reprezinta o tastatura care este mult mai redusa ca dimensiune decat cea traditionala si care poate fi atasata unor dispozitive mobile. De obicei, tastaturile mini sunt vandute in locurile in care se vand accesorii pentru computer, desi acestea nu sunt destinate doar computerului personal.

[adsenseyu1]

Acestea sunt utile, mai degraba, pentru PDA-uri (Personal Digital Assistant) sau ca accesorii pentru smartphone-uri. In unele cazuri, o tastatura mini poate face referire si la o tastatura pentru computer, cu taste standard, dar care are in acelasi timp si capacitatea de a mentine un profil mai mic.

In unele cazuri, o tastatura mini poate fi inclusa in acelasi pachet cu diferitele dispozitive ca o caracteristica standard. Acestea sunt adesea vazute in cazul smartphone-urilor. Cu toate acestea, telefoanele mobile traditionale pot fi si ele insotite de o tastatura mini. Aceasta este deosebit de atractiva pentru cei care au tendinta de a trimite foarte multe mesaje.

In alte cazuri, o tastatura mini reprezinta un accesoriu care se poate atasa unui PDA sau unui smartphone. Conectarea acesteia se poate realiza prin intermediul unui mini USB. Pentru cei care isi folosesc PDA-ul pentru a introduce o cantitate mare de text, o tastatura mini poate fi o optiune mult mai eficienta decat utilizarea unui ecran tactil.

Acest lucru se intampla datorita faptului ca tastarea literelor pe un PDA nu este la fel de usoara ca scrierea normala si de aceea este nevoie de o anumita acomodare. In alte cazuri, utilizatorul poate gasi stilul de mana de multe ori interpretat gresit de catre dispozitiv. Tastatura mini schimba acest lucru prin faptul ca face scrierea de mana inaccesibila.

[adsenseyu1]

Cu toatea acestea, tastatura mini vine si ea cu limitarile ei. De exemplu, tastatura mini nu va fi niciodata atat de mare incat sa ofere acea experienta pe care o ofera o tastatura standard. Acest lucru poate fi un adevarat dezavantaj pentru cei care doresc cu adevarat o tastatura functionala, asa cum ar avea daca ar folosi un computer personal.

Pentru a creste dimensiunea unei tastaturi mini, unele companii au realizat anumite tipuri de astfel de tastaturi inzestrate cu abilitati speciale precum cea prin care acestea se pot plia. Acest lucru permite tastaturii sa-si mentina o dimensiune mai mare si, totodata, o dimensiune suficient de mica pentru a-i perimte sa intre in buzunarul unei haine atunci cand este pliata.

Desi pot exista unele dezavantaje la tastaturile care se pliaza, acestea pot oferi, de asemenea, si un anumit nivel de confort pe care majoritatea il cauta. Cu toate acestea, chiar si o tastatura mini pliabila nu poate oferi acea experienta autentica de tastare pe care o ofera o tastatura standard.

Pentru mai multe detalii legate de accesoriile gsm online accesati www.accesoriigsm.ro.

0 Shares
You May Also Like