Unde ar trebui asezat bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Unde ar trebui asezat bradul de Craciun?
In fiecare an, iarna aduce cu ea cele mai frumoase sarbatori. Fie ca vorbim de ziua mosului Nicolae, Craciun sau Revelion, toata aceasta perioada se invarte in jurul cadourilor de Craciun si al decoratiunilor de tot felul. Fiecare se gandeste cum sa-si faca apropiatii fericiti, ce cadouri de Craciun si decoratiuni sa le ofere celor dragi pentru ca impreuna sa aiba parte de o sarbatoare reusita.

Fie ca este vorba despre bradul natural sau cel artificial, majoritatea celor care tin la sarbatoarea Nasterii Domnului vor sa respecte traditia si sa-l impodobeasca. Vom incerca in cele ce urmeaza sa discutam putin despre care este cel mai potrivit loc pentru asezarea bradului de Craciun.

Este destul de cunoscuta imaginea aceea cu bradul complet impodobit si afisat vizibil la fereastra. Am vazut-o adeseori in filme sau chiar in viata de zi cu zi. Unii proprietari de case aleg sa-si plaseze bradul intr-un colt al living-ului, mai putin vizibil de pe fereastra.

[adsenseyu1]

Altii opteaza doar pentru un bradut artificial pe care il asaza pe un suport pentru a economisi spatiu. Prin urmare nu exista un raspuns corect la intrebarea unde ar trebui asezat bradul de Craciun, insa exista, totusi, cateva lucruri ce trebuie luate in considerare in prealabil.

Un brad de Craciun natural are, de multe ori, nevoi care duc la anumite constrangeri in ceea ce priveste locul in care acesta poate fi asezat. Daca este relativ mare, atunci va fi nevoie de mai multa sustinere decat ofera un simplu suport.

Pentru a preveni rasturnarea accidentala a acestuia, va trebui sa atasam unele fire suplimentare de sustinere impreuna cu instalarea acelor carlige pentru prinderea in perete. In cazul in care avem de-a face cu un astfel de brad de dimensiuni considerabile pentru care stabilitatea poate fi o problema, este indicat ca acesta sa fie asezat intr-unul din colturile sufrageriei, folosind peretii adiacenti pentru a crea un punct de ancorare.

Un brad de Craciun artificial se poate dovedi a fi mult mai stabil decat fratele sau natural, prin urmare, vom avea parte de mai multe optiuni cu privire la amplasarea sa. Daca avem o fereastra mare cu vedere la strada, un brad artificial stabil si bine luminat ar putea fi o alegere inspirata. In acest caz trebuie sa ne asiguram ca avem un numar suficient de prize in apropiere pentru a putea alimenta instalatia sau instalatiile bradului.

[adsenseyu1]

Un lucru important, de tinut minte, atunci cand ne hotaram sa plasam bradul de Craciun la vedere, se refera la pierderea intimitatii. Trebuie sa fim constienti de faptul ca trecatorii ar putea vedea mai mult decat decoratiunile bradului, in conditii de iluminare potrivite.

Multi dintre cei care traiesc la bloc aleg adeseori un brad artificial de mici dimensiuni, conceput pentru a putea fi asezat pe masa. Acest tip de brad de Craciun detine avantajul portabilitatii, insa, stabilitatea si vizibilitatea pot constitui motive de ingrijorare. In acest caz, trebuie sa ne asiguram ca zona desemnata pentru expunere este suficient de mare pentru ca bradul sa incapa si sa poata fi afisat asa cum ne dorim.

Pentru mai multe informatii cu privire la cadourile de Craciun si decoratiuni accesati www.econvenabil.ro.

0 Shares
You May Also Like