Ce flori preferi la nunta?

0 Shares
0
0
0

Dat fiind faptul faptul ca atunci cand discutam despre nunta, consideram evenimentul ca fiind cel mai important din viata unui cuplu, este firesc ca atat mirele cat si mireasa, sa isi doreasca sa fie totul perfect la marele eveniment.

Totul, inseamna absolut totul, iar aici sunt incluse si aranjamentele florale. Dupa ce mirii isi aleg maestrul de ceremonii (staroste sau wedding planner), isi aleg dj-ul si/sau orchestra si serviciile foto, cu siguranta trebuie sa se gandeasca la cea mai buna solutie in ceea ce priveste aranjamentele florale.

In ciuda faptului ca in Romania, cele mai multe nunti se desfasoara vara, in ultimul timp au inceput sa fie utilizate din ce in ce mai des aranjamentele florale din flori artificiale, iar mireasa isi poate alege flori artificiale si un urs din flori de spuma precum cei de pe https://www.petreceristilate.ro/ursi-din-flori-de-spuma, pentru acasa, pentru a impresiona mirele, nasii si nuntasii care vor veni dupa ea, pentru ca apoi sa plece la starea civila si la biserica.

Daca te incanta foarte mult ideea de a opta pentru flori artificiale, in randurile care urmeaza vei avea ocazia sa descoperi informatii interesante despre aceste flori, si cu siguranta la sfarsitul articolului vei avea o alta parere.

Avantajele florilor de nunta artificiale

Pot fi mai accesibile din punct de vedere financiar (acest aspect este important, pentru ca o nunta presupune multe cheltuieli);

  • Toate soiurile de flori sunt disponibile in toate anotimpurile;
  • Dureaza pentru totdeauna, deci vor ramane la noua voastra casa drept amintire de la eveniment;
  • Ai un control mai mare asupra tipurilor si culorilor de flori;
  • Sunt bune pentru cei alergici la polen sau la alte substante ale florilor;
  • Nu se vor ofili si nu vor atrage insecte in timpul nuntilor in aer liber, pe timpul verii;
  • Nu necesita apa, sunt usor de transportat si de pastrat.

Asadar, acum ca deja cunosti cateva dintre cele mai importante avantaje ale florilor artificiale pe care le poti alege pentru nunta, cu siguranta te gandesti serios sa alegi asemenea flori si aranjamente florale precum un urs din flori de spuma pentru acasa, pentru a-ti intampina mirele, nasii si nuntasii.

Daca te intrebi ce materiale se folosesc in procesul de confectionare al florilor artificiale pentru nunta, cu siguranta nu esti singura mireasa.

Un numar tot mai mare de mirese alege asemenea flori pentru nunta, si cauta informatii despre materialele folosite la confectionarea acestora. Iata cateva exemple care iti pot fi de mare ajutor:

Flori de nunta din tesatura

Cel mai cunoscut tip de flori artificiale este acesta, iar florile fabricate din acest material sunt cunoscute sub numele de flori de matase – cu toate acestea, in aceste zile nu mai sunt facute din matase, ci cel mai adesea o varietate de poliester sau nylon.

Aceste flori sunt disponibile la scara larga, si vei avea o varietate uriasa de forme, dimensiuni, culori si stiluri pentru a-ti alege florile de nunta.

Flori de nunta din spuma

Aceste flori faux sunt compuse din petale de spuma foarte subtiri, care sunt vopsite intr-o nuanta specifica si lipite in jurul unui centru de poliuretan. Florile din spuma sunt adesea vazute sub forma de trandafiri, si sunt utile pentru a completa centrul buchetelor si aranjamentelor.

Acestea sunt probabil cele mai ieftine si cele mai frumoase flori artificiale, sunt usoare si maleabile, sunt usor de confectionat si arata realist; motiv datorita caruia, din ce in ce mai multe mirese aleg astfel de flori pentru nunta lor.

Flori de nunta acoperite cu ceara

Florile artificiale acoperite cu ceara sunt flori de matase de inalta calitate, care au fost acoperite cu o ceara speciala pentru a le face sa se simta (si sa arate) ca niste flori reale.

Nivelul de detaliu al petalelor, combinate cu senzatia de atingere reala fac din acestea unele dintre cele mai scumpe flori artificiale disponibile.

Flori de nunta din latex

Similare cu florile acoperite cu ceara, florile artificiale din latex sunt acoperite cu o ceara subtire, si au detalii foarte realiste, ceea ce le face sa para si sa se simta precum varianta anterior amintita.

Petalele acestor flori din latex sunt de fapt realizate din latex, mai degraba decat din material din poliester, astfel incat acestea nu prezinta riscul de rupere la margini.

Flori de nunta de hartie

Florile de nunta din hartie sunt exact cum suna: flori care sunt construite din hartie. Florile de hartie pot fi extrem de delicate, insa arata cu adevarat fabulos si au un impact mare ca punct focal decorativ.

Dupa cum se poate vedea, cand vine vorba despre alegerea aranjamentelor florale pentru nunta, exista foarte multe variante de flori artificiale. Cele mai apreciate insa, datorita raportului calitate pret, sunt cele din spuma.

In plus, se pot alege si aranjamente florale precum ursi din flori de spuma, sau diferite alte aranjamente in functie de preferinte.

0 Shares
You May Also Like