Ce probleme nu stiai ca poate avea un iPhone 4?

0 Shares
0
0
0

Ce probleme nu stiai ca poate avea un iPhone 4?iPhone 4 a venit pe piata de profil ca un gadget mult asteptat ce a adus multe schimbari pentru telefoanele produse de compania Apple. Si acest smartphone are probleme, asa cum poate avea nevoie uneori si de acumulator iPhone 4 Original  care acum se poate schimba mai usor.

Un acumulator iPhone 4 Original reprezinta o componenta extrem de importanta pentru un smartphone Apple, iar el trebuie sa fie unul de calitate pentru a asigura buna functionare a smartphone-ului. Totusi, iPhone 4 nu este ferit de probleme si defectiuni, ele afectand diferite componente si servicii asigurate de acest telefon.

Calitatea semnalului de telefonie receptionat de el nu este mereu buna. Multi utilizatori au observat faptul ca semnalul scade brusc in unele situatii in care receptionarea lui este slaba. Pe afisajul lui au fost observate chiar si pete de culoare galbena, care au disparut in timp, acestea fiind cauzate de procesul de fabricatie. Ele sunt, de fapt, provocate de substante de lipire folosite de producator, evaporandu-se ulterior atunci cand smartphone-ul este expus la mediul exterior.[adsenseyu1]

Telefonul inceteaza sa raspunda la comenzi atunci cand nivelul energiei din bateria lui este foarte scazut. In acest caz, bateria dispozitivului trebuie incarcata timp de minim 20 de minute pentru ca el sa poata fi folosit din nou in stare perfecta de functionare.

La incarcarea lui, unii au constatat ca energia nu poate intra in baterie, ceea ce poate fi cauzat de praful adunat la capatul cablului conector sau de defectiuni ale cablului. Daca vrei ca telefonul tau sa se incarce mai repede, nu uita ca incarcatorul alimentat de la priza este mai eficient decat cablul USB conectat la un calculator laptop sau desktop.

Alteori, telefonul nu mai porneste deloc, caz in care bateria poate fi prea veche si trebuie inlocuita cu un acumulator original iPhone 4. Acest lucru se poate intampla in special dupa o utilizare intensa  si indelungata a telefonului mobil.

Bateria se poate uza prea repede si in unele situatii speciale. Printre ele se numara intretinerea necorespunzatoare a telefonului, utilizarea lui la tremperaturi extreme, precum si incarcarea repetata in urma epuizarii complete a resurselor ei de energie.

[adsenseyu1]

Multi utilizatori cunosc deja o problema pe care iPhone 4 a intampinat-o inca de la inceput. Daca el este tinut intr-o anumita pozitie in dreptul fetei, atunci cand cineva poarta o convorbire telefonica, semnalul receptionat de antena lui interna scade drastic.

In cazul in care la pornire telefonul ramane blocat cu logo-ul Apple pe ecran, el trebuie folosit in modul “Recovery” sau “Restore”, iar ulterior programul lui de operare poate fi remediat cu ajutorul platformei iTunes.

Operatiunea in cauza poate fi executata cand telefonul este inchis. In acest caz, cablul USB trebuie conectat la telefon si lasat liber la celalalt capat. Dupa apasarea prelungita a butonului Home, celalalt capat al cablului trebuie introdus simultan in conectorul USB al calculatorului. Mai departe este accesata platforma iTunes, cea care te va ajuta sa desfasori operatiunea de reparare a programului de operare.

0 Shares
You May Also Like