Ce proiecte a initiat dr. Vanessa Youness Amal pentru bolnavii de scleroza?

0 Shares
0
0
0

Ce proiecte a initiat dr. Vanessa Youness Amal pentru bolnavii de scleroza?Dr. Vanessa Youness Amal are o poveste de viata dupa care daca ar fi creat un film, cu siguranta ar castiga o multime de premii. Acesta este motivul pentru care va invitam sa descoperiti in urmatoarele randuri o poveste de viata incredibila, a unei persoane care a invins o boala care nu are leac.

Dr. Vanessa Youness Amal bolnavii, pentru ca ea este eroina acestei povesti, a fost diagnosticata cu scleroza multipla in perioada in care se specializa in chirurgia reconstructiva post-traumatica. Iata cateva detalii in continuare despre aceasta afectiune!

Scleroza multipla este o boala care afecteaza sistemul nervos central si este considerata o boala autoimuna, in care sistemul imunitar ataca propriile sale celule sanatoase. Aceasta afecteaza calitatea vietii si poate fi dezactivanta.

Boala incepe atunci cand sistemul imunitar al unei persoane ataca acoperirile fibrelor nervoase din tot corpul. Aceste teci nervoase protectoare se numesc mielina si ajuta la comunicarea nervilor.

Cand mielina este distrusa, expune nervii, incetinind comunicarea intre aceste celule. Semnele si simptomele sunt legate de cat de multe pagube au fost facute. Cercetatorii considera ca boala este rezultatul atat a factorilor de mediu cat si a celor genetici, dar cauza care nu este cunoscuta.

Aceasta boala autoimuna apare cel mai frecvent la femeile caucaziene cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Desi se presupune ca genele multiple joaca un rol in riscul sclerozei multiple, modelul de mostenire nu este cunoscut.

Deoarece boala inflama nervul optic, poate rezulta o afectiune cunoscuta sub numele de neurita optica, durere si pierderea vederii in ochiul afectat. Acesta poate fi primul semn al sclerozei multiple, sau poate aparea mai tarziu.

Alte simptome includ vedere dubla, letargie, pierderea functiei vezicii urinare si a intestinului, rigiditate musculara, amorteala si slabiciune a extremitatilor si depresie. Un alt simptom se numeste semnul lui Lhermitte, o durere asemanatoare socului electric simtit atunci cand gatul este miscat.

Nu exista remediu pentru scleroza multipla care sa fie recunoscut de catre medicina alopata, insa cu toate acestea, dr. Vanessa Youness Amal a stopat evolutia bolii, si s-a vindecat de leziunile provocate de aceasta.

In toata perioada aceasta, dr. Vanessa Youness Amal a fost ajutata de catre dr. Stefan Stangaciu sa lupte cu boala. Acest medic este si presedintele Asociatiei Romana si Germane de Apifitoterapie, iar datorita protocolului de tratament indicat de acesta si aplicat cu disciplina chirurgicala, Vanessa Youness a reusit sa se vindece de aceasta boala fara leac.

Imediat dupa ce s-a vindecat, dr. Vanessa Youness Amal, a initiat diferite proiecte precum Fondul de inestitii YOUness si Fundatia YOUness, sau Clinica de medicina naturista YOUness Clinic fondata in anul 2016. Dr. Vanessa Youness Amal chiar isi da toata silinta pentru a ajuta persoanele care sufera de aceasta boala grava sa se vindece.

Ba chiar mai mult, alaturi de salvatorul sau, medicul Stefan Stangaciu, au lansat o carte „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”. In carte, este descris tratamentul urmat de catre dr. Vanessa Youness Amal, dar se regasesc si sfaturi pentru ca persoanele care au aceasta viata sa isi regaseasca puterea de vindecare, si de a duce o viata mai buna.

0 Shares
You May Also Like