Ce putem face cand se descarca foarte rapid dispozitivul iPhone?

0 Shares
0
0
0

Ce putem face cand se descarca foarte rapid dispozitivul iPhone?iPhone-urile sunt in mod obisnuit evaluate pentru o durata de viata intre 10 si 12 ore. Aceasta evaluare include noul iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus sau iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iPhone 6s sau iPhone 6s Plus sau iPhone SE inca disponibile pentru vanzare. Daca v-ati actualizat la iOS 11.3 sau faceti upgrade la un iPhone nou, s-ar putea sa observati o scadere grava a duratei de viata a bateriei. Iata ce sa faceti daca va confruntati cu problema aceasta!

Indiferent daca restabiliti de la o copie de rezerva sau ati creat o noua versiune, noul dvs. iPhone sau versiunea actualizata a iOS 11 ar putea sa utilizeze multa putere descarcand aplicatii, jocuri, mailuri, fotografii si alte tipuri de continut. Acest lucru se datoreaza faptului ca Wi-Fi ramane pe o perioada lunga de timp pornit, iar Spotlight – sistemul de cautare iOS – trebuie sa indice totul. Unele aplicatii isi reconstruiesc propriile biblioteci si baze de date.

Daca tocmai ati facut upgrade la un nou iPhone 8 sau iPhone X, actualizat la iOS 11 sau restaurat, asteptati o zi sa vedeti cum decurg lucrurile, insa daca bateria se descarca foarte rapid, puteti urma cativa pasi, inainte de a cumpara o baterie iPhone noua.

Repornirea, repornirea sau resetarea este cea mai veche solutie in rezolvarea problemelor. Pentru ca functioneaza de minune, uneori o resetare buna este tot ce este necesar pentru remedierea unei asemenea probleme.

iPhone X si iPhone 8 necesita combinatii diferite de butoane decat iPhone-urile precedente:

  • Faceti clic rapid si eliberati butonul de crestere a volumului;
  • Faceti clic rapid si eliberati butonul de reducere a volumului;
  • Apasati si tineti apasat butonul lateral (somn / trezire, pornit / oprit).

Pentru iPhone 7

Daca aveti un model iPhone 7:

  • Apasati si mentineti apasat butonul Pornit / Oprit din partea dreapta;
  • In timp ce tineti apasat butonul Pornit / Oprit, apasati si mentineti apasat butonul de reducere a volumului din partea stanga a iPhone-ului;
  • Tineti ambele butoane ca ecranul sa se stinga, si pastrati-le apasate pana pana cand ecranul se aprinde si afiseaza logo-ul Apple.

Pentru iPhone-uri iPhone 6 si precedente:

  • Tineti apasat simultan butonul Sleep / Wake si butonul Home.
  • Mentineti-i apasat pana cand vedeti un logo Apple.

Pe iPhone SE, iPhone 5s si iPhone-urile anterioare, butonul de alimentare este situat in partea de sus. Odata ce iPhone-ul dvs. sa repornit, repetati pasii anteriori si vedeti daca bateria a revenit la normal. Daca nu, atunci cel mai indicat ar fi sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa vada despre ce este vorba.

Daca telefonul dvs. este de generatie mai veche, precum iPhone 6, iPhone 6, iPhone 6s, atunci este posibil ca bateria sa fie imbatranita chimic, iar toate trucurile pe care le incercati, sa nu aiba rezultate; iar in aceste conditii va fi necesar sa va indreptati atentia spre o noua baterie iPhone.

Vestea buna insa este ca pe www.magazingsm.ro se pot gasi baterii iPhone pentru toate modelele iPhone, asa ca indiferent ca aveti nevoie de o baterie iPhone X, o baterie iPhone 8, o baterie iPhone 7, o baterie iPhone 6 sau orice alta baterie iPhone, aici veti gasi bateria de care aveti nevoie.

0 Shares
You May Also Like