Ce specificatii are iPhone 11?

0 Shares
0
0
0

Ce specificatii are iPhone 11?Pentru persoanele care au nevoie de un nou smartphone, in orice moment un telefon iPhone se poate dovedi a fi cea mai potrivita alegere. Exista atat de multe dispozitive lansate de catre Apple odata cu trecerea timpului, dar in continuare vom discuta despre iPhone 11. Aceste telefoane au fost lansate in acelasi timp cu iPhone 11 Pro si iPhone 11 Pro Max la data de 10 septembrie 2019.

IPhone 11 si are un ecran LCD de 6,1 inci pe care Apple il numeste „Display LCD Retina HD”. Dispune de o rezolutie de 1792 x 828 la 326ppi, un raport de contrast de 1400: 1, luminozitate maxima de 625 de nits, suport True Tone pentru ajustarea echilibrului de alb la iluminatul ambiental si suport larg pentru culori reale.

La fel ca iPhone XR, iPhone 11 nu include 3D Touch, ci foloseste in schimb Haptic Touch. Haptic Touch este acceptat pe iOS 13, dar ii lipseste sensibilitatea la presiune 3D Touch. IPhone 11 si 11 Pro accepta de asemenea Haptic Touch, Apple eliminand 3D Touch pe toata linia iPhone.

iPhone 11 dispune de un corp de sticla care are sase culori diferite: alb, negru, galben, rosu, violet si verde. Ultimele doua culori sunt ambele noi in 2019.

IPhone 11 nu arata cu mult diferit de un telefon iPhone XR, dar Apple spune ca este fabricat din cea mai grea sticla de pe un smartphone, si ofera rezistenta la apa imbunatatita (IP68), sporind durabilitatea generala. Audio-ul spatial ofera o experienta de sunet mai imersiva, iar Dolby Atmos este acceptat.

Sistemul de camere diferentiaza iPhone 11 de iPhone XR, Apple introducand o noua camera cu doua lentile, ceea ce imbunatateste camera anterioara cu un singur obiectiv. Configuratia camerei dispune de o camera standard cu unghi larg si de o camera cu unghi ultra larg, cu un camp vizual de 120 de grade. Spre deosebire de iPhone 11 Pro si Pro Max, nu exista lentile pentru teleobiective pentru acest telefon iPhone 11.

Apple ne comunifa faptul ca, camera ultra-unghi larg surprinde de patru ori mai multa scena, ceea ce o face ideala pentru fotografii de peisaj, imagini de arhitectura, fotografii stranse si multe altele.

Ambele camere lucreaza impreuna pentru a permite modul Portret pentru persoane, animale de companie, obiecte si multe altele; acesta fiind upgrade de pe iPhone XR care accepta doar fotografii ale persoanelor in modul Portret.

Interfata camerei de pe iPhone 11 a fost revizuita, cu o experienta mai captivanta care va permite sa vedeti si captura zona exterioara a cadrului folosind ultra camera cu unghi larg, daca se doreste. Zoomul optic 2x este acceptat, la fel ca si zoomul digital de pana la 5x.

Apple a adaugat un nou mod Night conceput pentru a utiliza capabilitatile de procesare ale acestui nou telefon iPhone si noul senzor de camera larga pentru a captura fotografii clare si luminoase, chiar si in conditii de iluminare foarte scazute, similar modului Night Sight pe dispozitivele Google Pixel.

Smart HDR profita de invatarea masinilor pentru a captura imagini cu aspect mai natural, cu detalii imbunatatite si de umbra, iar in iOS 13.2, Apple introduce o caracteristica Deep Fusion care foloseste tehnici avansate de invatare a masinilor pentru procesarea pixel-by-pixel a fotografiilor, optimizand pentru textura, detalii si zgomot.

In total, iPhone 11 ofera capacitati fotografice mult imbunatatite comparativ cu cele ale dispozitivelor iPhone XR.

Inregistrarea video 4K cu o gama dinamica extinsa este disponibila la 24, 30 sau 60 fps, iar ambele camere din iPhone 11 pot fi utilizate pentru inregistrarea videoclipurilor, schimbul in direct fiind disponibil folosind o simpla atingere.

Un mod video QuickTake va permite sa tineti apasat butonul de declansare din aplicatia Camera foto pentru a inregistra automat videoclipuri cu urmarirea subiectelor, iar o functie Zoom audio se potriveste audio cu incadrarea video pentru un sunet mai dinamic.

Sistemul de camera TrueDepth orientat frontal a fost actualizat cu o noua camera de 12 megapixeli si face Face ID care este cu pana la 30 la suta mai rapid, si capabil sa functioneze din mai multe unghiuri.

Pentru prima data, acesta accepta video de 120 fps slo-mo, permitand utilizatorilor sa capteze selfie-uri slo-mo, numite „slofies”. Camera TrueDepth accepta de asemenea, HDR inteligent de noua generatie pentru fotografii cu aspect mai natural, si poate inregistra videoclipuri 4K la 60 fps.

In interiorul iPhone 11, exista un cip A13 Bionic cu 7 nanometri impreuna cu un motor neuronal de a treia generatie. Apple spune ca A13 Bionic este cel mai rapid cip de cand au aparut pe piata smartphone-urile, avand procesorul si GPU cu 20% mai rapid decat A12.

Noile acceleratoare de invatare a masinilor permit procesorului sa furnizeze mai mult de 1 trilion de operatii pe secunda, iar motorul Neural este mai rapid ca niciodata pentru analiza foto si video in timp real.

Cand vine vorba de durata bateriei, iPhone 11 dureaza cel putin cu o ora mai mult incarcat decat iPhone XR. Incarcarea rapida este disponibila, dar spre deosebire de iPhone 11 Pro, iPhone 11 este livrat cu un incarcator standard de 5W, iar incarcarea rapida necesita echipament suplimentar.

Apple ofera iPhone 11 in capacitati 64, 128 si 256 GB, si cu 4 GB memorie RAM.

0 Shares
You May Also Like