Cum alegi un avocat in Israel?

0 Shares
0
0
0

Alegerea unui avocat potrivit in Israel poate fi dificila, mai ales atunci cand sunteti in afara Israelului. In acest articol vom incerca sa oferim cateva orientari care sa te ajute sa gasesti exact avocatul potrivit pentru cazul tau legal din Israel, insa cu siguranta Si-law.ro reprezinta cea mai buna optiune pentru dvs.

Mai jos sunt 4 linii directoare pentru a va ajuta sa gasiti si sa angajati cel mai bun avocat din Israel pentru nevoile dvs. legale:

  • Asigurati-va ca avocatul este un specialist in problemele dvs. legale;
  • Intrebati in avans care va fi onorariul avocatului si alte cheltuieli;
  • Verificati inainte de a alege avocatul, si cautati pe Si-law.ro informatii despre cel mai bun avocat;
  • Aflati daca avocatul israelian a fost angajat de alti clienti din afara Israelului;

Asigurati-va ca avocatul este un specialist in chestiunea dvs. juridica:

Primul lucru de facut atunci cand cautati un avocat potrivit in Israel este sa gasiti un avocat special pentru problemele si nevoile dvs. juridice exacte.

Majoritatea avocatilor sunt specializati in anumite domenii specifice ale dreptului. Israel este una dintre cele mai „binecuvantate” tari din lume cand vine vorba de avocati.

Majoritatea sunt foarte buni, dar uneori pur si simplu nu au experienta potrivita pentru a face fata cazului dvs., asigurati-va ca le fac inainte de a le angaja.

Daca avocatul isi cunoaste cu adevarat domeniul de expertiza, puteti fi sigur ca va fi intotdeauna cu un pas inainte de cealalta parte si va profita de toata experienta sa anterioara cu alte cazuri pentru a inainta mai bine cazul. Uneori, specialistii va pot percepe putin in plus, dar pe termen lung veti intelege ca banii dvs. sunt bine cheltuiti.

Alte aspecte care trebuie luate in considerare in ceea ce priveste experienta sunt cat timp a practicat dreptul si are o experienta suficienta aparuta in instanta – aceasta problema este de fapt cruciala, in special abordand numarul mare de cazuri cu care se confrunta un judecator israelian.

Intrebati in avans care va fi onorariul avocatului si alte cheltuieli:

Taxa mai mare a avocatilor nu este niciodata o garantie pentru servicii juridice bune. Cu toate acestea, ar trebui sa fiti constienti si de o taxa de fund care poate fi un avertisment pentru tot felul de probleme, inexperienta sau incompetenta.

Stiti ca in Israel, majoritatea avocatilor nu taxeaza in functie de ore. Motivul ar putea fi clientii lor israelieni suspecti vor sa stie in avans exact ce vor plati pentru cazul pe care il au.

Asadar, nu fiti timizi sa intrebati cu exactitate care sunt taxele si cheltuielile, inclusiv taxa judiciara, va trebui sa platiti din momentul in care angajati un avocat israelian pana la pronuntarea unei hotarari sau ajungeti la un fel de compromis.

Tot ceea ce in cele din urma conteaza, onorariul avocatilor israelieni si toate obligatiile sale cu privire la caz ar trebui sa fie prezentate intr-un acord de reprezentare (sau onorariu) scris semnat de dvs. si de el.

Efectuati verificari

In Israel, toti avocatii ar trebui sa fie membri ai baroului de avocati israelieni. Inainte de a merge mai departe cu orice avocat, ar trebui sa va asigurati ca il puteti gasi pe lista avocatilor israelieni, care este deschisa tuturor pe site-ul barului avocatului israelian. Este foarte simplu – daca numele lui este acolo, este un avocat autorizat si activ in Israel.

Incercati sa rasfoiti pagina sa web, iar pe Si-law.ro veti descoperi informatii despre cazurile rezolvate de catre cunoscutul avocat Samy Ilie.

Aflati daca avocatul a fost angajat de alti clienti din afara Israelului:

Acest punct este foarte relevant pentru clientii din afara Israelului, care cauta un avocat israelian. In primul rand, exista o bariera lingvistica. Majoritatea avocatilor israelieni stiu engleza, dar uneori este foarte de baza si s-ar putea sa aveti probleme de comunicare intre ei, in special in scris. Cand vorbesti sau scrii unui potential avocat israelian, acorda atentie acestui lucru.

Exista, de asemenea, experienta pe care o are un avocat care se ocupa de clienti care nu sunt din Israel. Exista mai multe aspecte juridice despre care va trebui sa stie, exista diferenta de timp, cunostintele de baza despre cultura clientului si alte probleme. In general, relatia cu un client pe distante lungi necesita un alt tip de sensibilitate si intelegere.

Asadar, cand discutati cu un potential avocat israelian pentru prima data, intrebati-l despre experienta sa cu clientii din afara Israelului.

0 Shares
You May Also Like