Cum scapati de paianjeni?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care sunteti proprietarul unui restaurant sau al unui hotel, ori detineti o afacere si aveti o cladire de birouri, cu siguranta trebuie ca spatiul de care dispuneti sa arate impecabil, si sa nu aveti musafiri nepoftiti.

Paianjenii din pacate, pot fi musafirii nepoftiti datorita carora afacerea dvs. poate avea de suferit. Cu siguranta partenerii de afaceri daca vor vedea paianjeni in firma dvs., nu vor mai dori sa faca afaceri cu dvs., pentru ca vor considera ca nu puneti pret pe igiena si pe serviciile de dezinsectie, deratizare si dezinfectie.

Pentru ca afacerea dvs. sa nu aiba de suferit din cauza paianjenilor, este necesar sa optati pentru cele mai bune servicii de dezinsectie birouri si case, iar astfel expertii va vor scapa de aceste insecte, si mai mult decat atat, vor preveni aparitia acestora.

Ei bine, daca tot am adus atat de mult paianjenii in discutie, iata in continuare si cateva informatii esentiale despre acestia, care pot fi dupa cum vom vedea, de mai multe tipuri.

Paianjen sac galben: paianjenii sac galbeni (cheiracanthium punctorium) sunt paianjeni mici, de aproximativ ½ inci, cu miscare rapida, palide galbui palide, care pot fi gasiti in aproape orice camera din toata casa.

Toamna, paianjenii sac galbeni se misca in interior intr-un numar mare si raman activ cateva luni. Sunt cunoscuti pentru ca se odihnesc in sacii de matase in timpul zilei si vaneaza activ noaptea alte insecte mici, inclusiv alti paianjeni.

Pe masura ce vaneaza, intalnesc adesea oameni (de obicei din intamplare) si pot musca atunci cand sunt periati sau ciupiti. Se banuieste ca paianjenul cu sac galben musca oamenii ma mult decat oricare alt paianjen, dar din fericire veninul lor produce numai dureri minore localizate si umflaturi similare cu o muscatura de tantar.

Paianjenul de lup : paianjenii de lup sunt paianjeni mari, parosi, care pot creste pana la aproape un centimetru in lungime. Acesti paianjeni traiesc vieti solitare, dar nu stau linistiti in panze care isi asteapta prada; au fost cunoscuti ca se incurca apoi isi alunga prada pe distante scurte. Paianjenii de lup sunt adesea tematori de oameni (datorita dimensiunii lor mari), dar rareori musca si nu sunt considerati periculosi.

Paianjenul cu vaduve negre: paianjenul are lungime de aproximativ ½ inch, avand o culoare neagra uleioasa si includ orice numar de semne rosiatice definitoare (nu intotdeauna in forma de clepsidra) pe partea inferioara a abdomenului.

Vaduvele negre se gasesc, in general, in aer liber, preferand colturile intunecate, nedisturbate, in subsol, hambare, garaje si alte structuri. Desi rareori duce la moarte, muscatura vaduvei negre este veninoasa.

Daca ar trebui sa descoperiti acesti paianjeni in si in jurul casei dvs., ar trebui sa contactati cat mai repede o firma care sa va ofere cele mai bune servicii de dezinsectie birouri si case.

Paianjen Recluse Brown: Corpul maro inchis are o lungime de aproximativ 1/3 de inch cu picioare lungi, stralucitoare. Partea superioara, fata a acestui paianjen este marcata cu un design maro-inchis, in forma de vioara. Partea din spate a abdomenului are culoarea cafenie sau maro si nu poarta marcaje.

La fel ca paianjenul vaduv negru, muscatura din acest paianjen este veninoasa, care in cazuri extreme a cauzat moartea la om. Paianjenii recuzi maronii prefera sa traiasca in locuri linistite, nedisturbate si muscaturile lor apar de obicei atunci cand oamenii vin in contact accidental cu ei in timp ce fac curatenie sub paturi, in garaje sau in timp ce trec prin cutii cu haine vechi.

De ce ii am?

Paianjenii de casa sunt insecte pradatoare care se vor deplasa in interior, in special in lunile cele mai racoroase ale anului, pentru a gasi zone sigure pentru a-si construi panzele. Ei locuiesc in principal in afara zonelor protejate din jurul ferestrelor si usilor sau sub streasina unde lumina va atrage prada.

Paianjenii din casa prefera sa se hraneasca cu muste mici, tantari si alte insecte nevertebrate. In interior, veti gasi centura lor in garaje, magazii, hambare, depozite, in colturi si dulapuri, sub mobilier sau de-a lungul imbinarilor unde peretele intalneste tavanul.

Sunt periculosi?

Paianjenii de casa nu sunt cunoscuti ca fiind un paianjen agresiv si, desi isi pot musca veninul, nu este periculos pentru oameni. Acestea sunt mai multe cauze de frustrare ca un daunator periculos in interior, din cauza obiceiului lor de a abandona si reconstrui panzele

0 Shares
You May Also Like