Ce avantaje au rafturile metalice?

0 Shares
0
0
0

Daca detineti sau gestionati un depozit, la un moment dat, trebuie sa aveti in vedere utilizarea rafturilor din otel sau a sistemelor de rafturi pentru a maximiza spatiul. Dar acest lucru nu este tot ceea ce ofera rafturile din otel. Exista cateva alte avantaje asociate rafturilor din otel de care trebuie sa fiti constienti inainte de a alege o alternativa.

Daca aruncati o privire asupra majoritatii depozitelor, veti constata ca otelul este cel mai obisnuit material folosit pentru sistemele de depozitare. Otelul ofera diverse avantaje precum stabilitatea, durabilitatea si fiabilitatea fata de majoritatea celorlalte materiale.

In urmatoarele randuri ale acestui articol, veti descoperi cateva motive intemeiate pentru a va indrepta atentia spre StoreExpert.ro rafturi, si pentru a alege rafturi metalice pentru afacerea dvs. Cititi in continuare pentru a vedea despre ce este vorba.

Rafturile din otel sunt personalizabile

Mai mult decat oricare alt tip de raft, otelul poate fi personalizat pentru a se potrivi cu orice sarcina. Indiferent daca aveti nevoie de divizoare sau de toate insertiile de sertare, rafturile pot fi taiate in orice directie cu nenumarate accesorii.

Configurare reglabila si flexibila

Clipsele de compresie permit reglarea rafturilor in pasi de 1/2 – 1 1/2. Acest lucru ofera personalului depozit flexibilitatea de a crea cel mai productiv raft pentru inventarul lor. Sistemele de rafturi din otel sunt de asemenea usor de asamblat. Cand aveti nevoie rapid de rafturi suplimentare, montarea usoara a unui rafturi din otel este calea de urmat.

Durabilitatea rafturilor din otel

Metalul de calitate industriala este mai puternic decat cel obisnuit, dar totusi are nevoie de protectia corecta. Intariti cu un strat de vopsea rezistent la zgarieturi, stalpii drepti din otel etalonat asigura suporturile de pe raft. De la impactul stivuitorului pana la sarcini mari, acestea pot face fata la uzura site-ului dvs.

Fortifiable

Aveti o sarcina neobisnuit de mare sau grea? Aceste rafturi versatile pot fi fortificate cu suporturi de centru pentru o liniste sufleteasca suplimentara.

Vizibilitatea produsului

Daca comparati vizibilitatea articolelor de pe rafturile din otel cu cele ale unei cosuri, ati putea sa va dati seama ca gasirea si preluarea unui articol dintr-o cos este mult mai dificila, deoarece vizibilitatea este scazuta, iar elementul poate fi pierdut intr-o gramada de alte chestii care sunt stocate in aceeasi cos.

Cu toate acestea, stocarea obiectelor pe rafturile din otel, permite o vizibilitate mult mai buna, ceea ce va asigura ca puteti localiza si recupera obiectul dorit intr-o maniera convenabila si eficienta. De asemenea, inventarul este mult mai usor de vizualizat aproape de nivelul ochilor pe rafturi in comparatie cu vizualizarea unui articol care este asezat pe podea.

Utilizarea rafturilor de depozitare pentru articole mai mari

Nu exista niciun argument in legatura cu faptul ca rafturile din otel va permit sa stocati articole mai mari, care pot include piese, scule si matrite pentru masini grele.

Mai mult decat atat, stocarea unor astfel de articole in cosuri sau cutii le poate deteriora sau costisitoare, deoarece acestea pot deteriora cosurile si cutiile cu usurinta. Prin urmare, utilizarea rafturilor din otel va asigura ca spatiul de depozitare poate fi maximizat si puteti beneficia la maxim de spatiul dvs. de depozitare intr-o maniera convenabila.

Stocarea articolelor delicate

Cu siguranta nu ar fi o idee buna sa alegeti sa depozitati articolele delicate intr-o cos sau pe podea cu o gramada de alte articole. Nu este doar o posibilitate ca elementul sa se deterioreze, dar aproape ca il puteti lua de la sine, deoarece intr-adevar se va deteriora in timp.

Acesta este motivul pentru care este o idee laudabila sa folosesti rafturile din otel pentru a stoca articolele delicate cu o distantare adecvata, pentru a preveni deteriorarea lor in orice fel.

Maximizarea spatiului de depozitare a depozitului

Nu in ultimul rand, dupa cum am mentionat anterior, este destul de evident ca rafturile din otel va permit sa beneficiati la maxim de spatiul dvs. de depozitare. Nu numai ca foloseste podeaua orizontala, ci utilizeaza si spatiul vertical de-a lungul peretilor, permitandu-va sa depozitati un numar mai mare de articole in depozitul dumneavoastra. Ce altceva ai putea cere?

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai evidente motive pentru care este necesar sa va indreptati atentia spre StoreExpert.ro rafturi, cu scopul de a alege rafturi metalice (rafturi din otel) pentru afacerea dvs.

0 Shares
You May Also Like