Cum pot reduce consumul bateriei?

0 Shares
0
0
0

Cum pot reduce consumul bateriei?Ti s-a crapat ecranul? Nu te mai tine bateria? Nu mai auzi soneria telefonului cand te suna cineva? Pentru astfel de probleme ai nevoie de un service GSM Bucuresti, un service pe care-l gasesti pe www.servicegsm.ro. Intra pe site si ia legatura cu specialistii.

Un service GSM Bucuresti bun e greu de gasit, deoarece in Bucuresti sunt multe astfel de service-uri. Daca tii cont de recomandarea noastra, ai mari sanse sa gasesti servicii GSM de calitate.

De ce se plang cel mai adesea posesorii de smartphone? Ai ghicit, de durata de viata a bateriei. Chiar daca multi tin cont de acest criteriu cand isi cumpara un telefon mobil inteligent si isi cumpara un telefon cu o baterie puternica, in timp problemele tot apar. Iata ce poti face pentru a mai reduce din consumul bateriei.

Dezactiveaza Bluetooth-ul

Conexiunea Bluetooth activata consuma mult din baterie. Daca nu folosesti aceasta conexiune, nu o tine activata, ci dezactiveaz-o si activeaz-o inapoi atunci cand ai nevoie.

Micsoreaza timpul de iluminare al ecranului

Daca vrei sa te tina mai mult bateria, seteaza-ti telefonul astfel incat timpul de iluminare al ecranului sa fie cat mai mic. Cu cat acest timp e mai mic, cu atat durata de viata a bateriei va fi mai mare.

[adsenseyu1]

Asigura-te de faptul ca nu ai virusi

Daca nu sunt motive cunoscute de tine pentru care bateria telefonului sa se epuizeze rapid, o posibila cauza ar putea fi prezenta virusilor. Asigura-te de faptul ca nu ai virusi in telefon, deoarece acest lucru duce la consumul nejustificat al bateriei.

Dezactiveaza Wi-Fi-ul

Cand folosesti conexiunea Wi-Fi se consuma mult din bateria telefonului tau. Cand nu ai o conexiune Wi-Fi prin preajma, dezactiveaza-ti Wi-Fi-ul deoarece cautarea retelei consuma mult din baterie.

Nu folosi telefonul la temperaturi extreme

Folosirea telefonului la temperaturi extreme duce la deteriorarea bateriei. Ai grija si in privinta acestui aspect. Nu tine telefonul in soare, dar nici in ger. Temperaturile extreme nu fac bine bateriei.

Foloseste mai putin conexiunea de date 4G

[adsenseyu1]

O conexiune de date de tip 4G duce la epuizarea rapida a bateriei. Foloseste mai degraba conexiunea 2G, chiar daca internetul iti va merge mai lent.

Inchide aplicatiile pe care nu le folosesti

Uneori, pe telefoanele inteligente ruleaza aplicatii pe care nu le folosesti. In astfel de situatii, pentru a nu epuiza bateria, inchide aplicatiile pe care nu le folosesti.

Opreste vibratiile

Vibratiile activate pot consuma bateria telefonului tau. Ca sa nu consumi inutil bateria e mai bine sa dezactivezi vibratiile. Tine cont de acest aspect.

Nu e totul sa ai cunostinta de aceste aspecte, ci trebuie sa le si pui in practica, daca vrei ca bateria telefonului tau sa se epuizeze mai greu. Din pacate, nu sunt multe telefoane care sa aiba o durata de viata a bateriei multumitoare pentru posesori, iar cele care sunt, costa foarte mult. Prin urmare, ceea ce ai de facut este sa respecti sfaturile de mai sus ca sa te poti bucura de o durata de viata mai mare la bateria smartphone-ului tau.

0 Shares
You May Also Like