Cum sa scrieti titluri atragatoare pentru a va promova online afacerea prin e-mail?

0 Shares
0
0
0

Un alt element foarte important atunci cand vine vorba de promovare online este e-mail marketing-ul. Desi poate parea inutil sau lipsit de sanse, si e-mail-ul isi are rolul sau intr-un business de succes. Si inca unul destul de semnificativ!

Iar printre elementele esentiale ale unui e-mail bun se numara si titlul, acesta fiind si punctul-cheie care motiveaza sau nu utilizatorul sa deschida acel mail.

De aceea, in acest articol va vom prezenta cateva ponturi menite sa va usureze munca in ceea ce priveste titlurile mail-urilor pentru utilizatori. Este mai simplu decat credeti!

Nu mai mult de 15 cuvinte!

In ciuda faptului ca titlul este un rezumat al unui intreg text, haideti sa pastram totusi un mic echilibru, astfel incat utilizatorul sa inteleaga care este titlul si care este corpul e-mail-ului. Asadar, pentru un titlu bun, suntem de parere ca maximum 15-20 de cuvinte sunt mai mult decat suficiente pentru a ilustra intreg continutul.

In plus, daca veti respecta aceste dimensiuni, veti vedea ca sansele ca publicul sa va citeasca articolul sunt mult mai mari, tocmai pentru ca ati optat pentru un titlu simplu, concret si concis. Putin, dar bun, nu-i asa? 

Creati impresia ca este o urgenta!

Asta nu inseamna ca trebuie sa exageram, ci pur si simplu sa introducem anumite cuvinte menite sa starneasca interesul utilizatorului. De cele mai multe ori, atunci cand titlul ofera impresia utilizatorului ca este ceva urgent, ceva ce nu este de ratat, respectiva persoana va deveni curioasa sa vada despre ce este vorba si astfel va deschide e-mail-ul. In plus, aceste titluri sunt si cele mai cautate de public, in special cele care ofera si anumite beneficii.

Oferiti un beneficiu!

Asa cum am mentionat si la punctul anterior, daca oferiti un anumit beneficiu, nu uitati sa mentionati acest lucru inca din titlu. Pana la urma, utilizatorul ia prima data contact cu titlul articolului, iar daca respectivul beneficiu nu este mentionat acolo, degeaba este introdus in corpul e-mail-ului.

Incercati sa incepeti inca de la inceput cu beneficiul pe care il oferiti, fie ca este vorba de o anumita reducere sau de o anumita oferta, pe o perioada limitata de timp.

Noi oamenii iubim reducerile si suntem intotdeauna in cautarea celor mai bune oferte si promotii. Asadar, nu uitati sa incepeti cu beneficiul pe care il oferiti, astfel incat sa starniti interesul si curiozitatea publicului. 

In incheierea articolului

E-mail marketing-ul este un domeniu destul de amplu, ce necesita multa testare si analiza. Iar pentru ca timpul dumneavoastra este pretios, agentia de promovare a site-urilor ProjectMedia vine in ajutorul dumneavoastra.

Alaturi de echipa noastra, nu doar ca veti reusi o promovare mult mai buna a afacerii, dar va asiguram ca ne vom ocupa si de optimizarea paginilor, pentru a va oferi cele mai bune rezultate. Sunteti pregatit sa deveniti din ce in ce mai bun? Atunci tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar noi vom incerca sa va ducem in top.

0 Shares
You May Also Like