De ce sa alegeti web hostingul de la Gazduire Enterprise?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegeti web hostingul de la Gazduire Enterprise?In momentul in care deja beneficiati de un pachet de web hosting, pot aparea situatii in care sa nu fiti multumiti de serviciile pentru care ati optat, si cu siguranta veti cauta cele mai atractive solutii pentru remedierea problemelor.

In cele ce urmeaza in acest articol veti descoperi cateva situatii neplacute cu care va puteti confrunta atunci cand nu aveti parte de un web hosting de calitate, si puteti descoperi si cea mai atractiva solutie din toate punctele de vedere.

Timpul de incarcare al site-ului este lent

Ca regula generala, daca site-ul dvs. dureaza mai mult de doua secunde pentru incarcare, aproximativ 40% din publicul dvs. va pleca. 30% dintre cumparatorii de pe eCommerce sunt chiar mai exigenti si doresc ca site-urile sa se incarce sub o secunda. Daca nu este suficient de rapid site-ul, majoritatea utilizatorilor spun ca nu vor lua in considerare cumparaturile de pe site-ul dvs. din nou, daca este prea lent.

Configuratie necorespunzatoare a serverului poate fi un motiv pentru care gazduirea dvs. partajata nu va ofera cele mai bune rezultate de incarcare a site-ului. Prea multi utilizatori pe acelasi server duc la un singur rezultat, si anume site-uri care se incarca mai greu, asa ca daca va aflati intr-o asemenea situatie, ar fi indicat sa renuntati la serviciile furnizorului de web hosting si sa va indreptati atentia spre gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise.

Aveti de-a face cu un tablou de bord WordPress lent

Tabloul dvs. de bord WordPress este interfata principala prin care interactionati cu site-urile dvs. Aveti nevoie de toate acestea, de la incarcarea continutului nou la personalizarea paginilor. Daca gazda web este slab optimizata, acest lucru inseamna automat faptul ca ati putea ajunge cu un tablou de bord WordPress lent.

Daca va confruntati cu o asemenea problema, atunci acesta este inca un motiv intemeiat pentru a renunta la serviciile furnizorului de web hosting pentru a alege gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise.

Prea mult timp de nefunctionare impiedica cresterea site-ului dvs.

Problemele cu timpul de nefunctionare sunt usor de inteles, asa ca hai sa trecem rapid prin ele:

  • Aceasta duce la pierderea traficului.
  • Va lipsesc clientii potentiali si conversiile.
  • Un site indisponibil te face sa te consideri neprofesional.

Acestea este fara doar si poate un alt motiv intemeiat pentru care trebuie sa renuntati la serviciile funizorului de web hosting, pentru a va indrepta atentia spre un pachet de gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise.

Costurile ridicate pentru pachetul de shared hosting

Datorita popularitatii WordPress, multi gazde web ofera planuri robuste WordPress optimizate la preturi incredibil de mici. In practica, aceasta inseamna ca trebuie sa va asteptati la performante superioare, chiar daca platiti mai putin de 5 USD pe luna pentru planul dvs.

In conditiile in care dvs. platiti lunar mai multi bani pentru pachetul de gazduire web, acest lucru inseamna iarasi ca trebuie sa renuntati cat mai repede la serviciile de web hosting, pentru a alege gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise.

0 Shares
You May Also Like