Cum sa folosesti corect sculele electrice pentru dat gauri

0 Shares
0
0
0

Cum sa folosesti corect sculele electrice pentru dat gauriCum se utilizeaza un burghiu electric sau o bormasina? Unul dintre cele mai bune instrumente pentru orice persoana care prelucreaza lemnul sau face diverse lucruri prin casa sau prin gradina un burghiu electric. Poate fi folosit pentru orice, de la agatarea unei imagini pe perete la realizarea unei biblioteci. De la instalarea comutatoarelor de lumina la instalarea panourilor, un burghiu electric este o unealta must have pentru orice locuinta.

Daca aveti nevoie de o bormasina de cea mai buna calitate intrati pe Casa Idea si veti gasi cele mai bune preturi pentru bormasini foarte bune.

Cititi mai departe pentru a afla mai multe.

Determinati ce dispozitiv de gaurit electric este cel mai bun pentru voi. Dispozitivul electric care are un cablu atasat trebuie sa aiba o priza care urmeaza sa va limiteze in functie de ceea ce faceti. Burghiul cu acumulator este nelimitat si poate fi folosit oriunde fara a avea nevoie de o priza. Bormasinile cu fir pot fi mai puternice, in timp ce bormasinile fara fir sunt limitate ca si putere si uneori pot fi putin voluminoase.

Luati in considerare majoritatea locurilor in  care urmeaza sa le  folositi pentru a determina tipul de bormasina de care aveti nevoie. Daca aveti o multime de proiecte grele inainte, este posibil sa doriti sa achizitionati o bormasina cu o forta mai puternica. Ele ruleaza mai lent, dar au puterea in spatele lor pentru a face treaba eficient. Dispozitivele mai puternice au de obicei un cablu atasat la ele. Daca aveti o multime de aplicatii usoare pentru a utiliza un burghiu, atunci un aparat fara fir poate fi cea mai buna selectie.

Aranjati lucrarile care urmeaza sa fie forate fie direct in fata dvs. sau in partea de jos. Acestea sunt cele doua modalitati sigure de a utiliza o bormasina. Aplicatia este, de asemenea, mai sigura si masina nu va oscila in timp ce o folositi. Daca materialul pe care il forati este un material dur sau gros, utilizati un ciocan pentru a deschide gaura inainte de a incepe sa forati.

Impingeti burghiul usor pe masura ce  forati pentru a da putina forta. Incepeti incet si, pe masura ce gaura progreseaza, cresteti usor viteza.

Acestea sunt doar cateva sfaturi de siguranta pentru bormasini si pentru alegerea lor. Este de asemenea necesar sa tineti cont si de mentenanta acestor aparate deoarece burghiele sau bormasinile se pot deteriora atunci cand nu sunt corect intretinute. Avand in vedere acest aspect, pe timpul iernii va trebui sa tineti bormasinile intr-un loc ferit de umiditate si de frig pentru a nu ingheta si pentru a evita ruginirea componentelor. De asemenea, daca aveti o bormasina cu cablu recomandarea este sa nu obturati cablul sau sa nu depozitati lucruri peste el.

In cazul in care cablul se rupe folositi doar cablurile recomandate de producator pentru inlocuire. Nu puneti cabluri mai subtiri pentru ca riscati sa va curentati, sa produceti scantei sau chiar un incendiu daca nu sunteti atent, si puteti strica de asemenea bormasina.

0 Shares
You May Also Like