Promovare sau comunitate?

0 Shares
0
0
0

O strategie buna de marketing nu Iti va aduce doar o crestere a vânzarilor, ci si o comunitate de clienti care va va oferi Incredere.

De aceea, o promovare online de calitate este reprezentata de o comunitate de clienti. Dar cum putem sa ne cream aceasta comunitate atât de benefica pentru promovarea online? Haideti sa descoperim Impreuna!

Forumuri pentru interactionare cu vizitatorii

Nu doar Facebook sau Instagram reprezinta o strategie de marketing, ci si un forum. Aici puteti comunica cu actualii clienti despre nemultumirile acestora.

Totodata, In cadrul acestei metode, oamenii Isi pot exprima opinia cu privire la produsele oferite sau serviciile prestate si, In cazul In care acestia sesizeaza o problema, o puteti rezolva mult mai usor, fara batai de cap sau pierdere de timp.

Cu toate acestea, forumurile reprezinta si o modalitate de a Imparti idei, cunostinte sau informatii din partea vizitatorilor. Spre exemplu, pe astfel de forumuri nu doar dumneavoastra veti putea raspunde la Intrebari sau nelamuriri, ci si alti clienti. Astfel, se va crea o comunitate In care toti vor fi alaturi unii de ceilalti.

Nu uitati de e-mail-uri sau mesaje!

Desi poate parea sufocant, asa-zisele newslettere reprezinta o strategie de marketing mai mult decât impresionanta. Acestea au rolul de a atrage clientii datorita celor mai noi informatii. De exemplu, In cadrul lansarii unui nou produs, persoanele abonate la astfel de newslettere beneficiaza de aceasta informatie In timp util si, uneori, chiar de anumite reduceri.

Astfel, va atrageti noi clienti ce va pot ramâne fideli. Cu toate acestea, nu uitati ca anunturile publicate prin astfel de e-mail-uri trebuie sa fie bazate si pe vizual.

De aceea recomandarea noastra este sa va creati niste afise atractive sau sa apelati la o echipa specializata privind acest aspect, pentru un plus de profesionalism. Marketing-ul este un domeniu vast si este normal sa aveti anumite neclaritati privind anumite detalii, acesta fiind si motivul principal pentru care Incuratam apelarea la o echipa specializata, In ciuda costurilor.

In concluzie, speram ca, pe baza acestui articol sa va creati (sau sa Incepeti sa va creati) o comunitate unita si puternica, indiferent de domeniul In care doriti sa activati.

Astfel, va veti Incarca cu energie pozitiva si veti continua drumul lung si impresionant al antreprenorilor de pretutindeni. Noi va uram mult succes si suntem convinsi ca afacerea dumneavoastra va Inflori fara doar si poate, cu ajutorul celor mai bune decizii pentru noua afacere.

0 Shares
You May Also Like