iPhone sau Samsung?

0 Shares
0
0
0

iPhone sau Samsung?Toata lumea viseaza la cele mai performante telefoane mobile de pe piata, insa cu siguranta nu toata lumea isi permite luxul de a-si cumpara un smartphone de la Samsung sau de la Apple.

De ce Samsung si Apple? Pentru ca fie ca ne place sa recunoastem sau nu, acestia sunt cei mai apreciati producatori de pe piata la ora actuala, iar dispozitivele lor sunt cele mai performante.

In ceea ce priveste brandul Apple, acesta este renumit la nivel mondial datorita dispozitivelor iPhone pe care le comercializeaza.

Terminalele iPhone sunt diferite de restul telefoanelor de pe piata dat fiind faptul ca au un sistem de operare diferit. Daca majoritatea producatorilor opteaza pentru sistemul de operare Android, lucrurile sunt diferite in ceea ce priveste Apple, care pentru dispozitivele sale foloseste sistemul de operare iOS.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, terminalele iPhone sunt deasemenea speciale. Incepand de la procesor, spatiu de stocare, ecran si alte specificatii, terminalele iPhone sunt de nota 10.

Referitor la design, acesta atrage o multime de utilizatori, dat fiind faptul ca este perfect. Ei bine, tinand cont de toate aceste detalii, nu mai trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca terminalele iPhone sunt atat de apreciate.

De precizat insa este faptul ca Apple este un brand foarte scump, motiv pentru care nu toata lumea isi permite un model iPhone nou. De exemplu, acum la moda sunt modelele iPhone Xs, insa sunt utilizatori care deabia isi pot permite un model iPhone 7, lansat acum mai bine de 2 ani.

In ceea ce priveste Samsung, aceasta este cel mai important producator de telefoane mobile de pe piata, insa este un producator total diferit de Apple.

Samsung scoate pe piata telefoane cu sistemul de operare Android, care in opinia a peste 90% din utilizatorii de smarpthone-uri, este un sistem de operare mai usor si mai placut de folosit decat iOS-ul.

Samsung este un producator care in comparatie cu Apple nu comercializeaza doar telefoane scumpe. Chiar daca dispozitivele din gama Galaxy S sau cele din gama Note sunt foarte scumpe, Samsung are si telefoane cu preturi medii, precum cele din gama Galaxy A.

Apoi, exista deasemenea telefoanele din ga,a Galaxy J, care sunt si mai ieftine decat cele din gama Galaxy A.

Deci, se poate spune practic ca Samsung vine cu telefoane atat pentru cei bogati, cat si pentru cei cu o situatie financiara nu foarte buna, motiv pentru care acest brand se bucura de o popularitate incredibila.

Designul terminalelor Samsung este unul perfect, asa ca acesta este un alt motiv pentru care foarte multe persoane se orienteaza spre Samsung atunci cand au nevoie de un smartphone nou.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, exista o multime de motive pentru care Samsung si Apple sunt considerati cei mai apreciati producatori de smartphone-uri.

Exista insa si utilizatori care se orienteaza spre Huawei de exemplu, care este un brand foarte apreciat in ultimul timp. Alte persoane opteaza pentru modelele Sony, altii au ramas fideli telefoanelor Nokia, iar exemplele pot continua.

Cert este faptul ca in prezent din 100 de persoane, cel putin 90 detin un smartphone.

0 Shares
You May Also Like