Cele mai bune aplicatii iPhone

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune aplicatii iPhoneEste aproape o bagheta magica: un iPhone in mainile tale este capabil sa iti imbunatateasca sanatatea, aspectul si finantele; Va ajuta sa gasiti un partener, sa va distrati si, pe scurt, sa fiti mai fericiti.

Desigur, pentru ca magia sa se intample este necesar sa aveti aplicatia adecvata. Acestea sunt cele mai bune aplicatii iPhone disponibile in prezent. In cazul in care ecranul de la telefon se deterioreaza din cauza utilizarii intensive da un click aici pentru inlocuire display iPhone 8.

 

  1. Google

Nu prea aveti nevoie de noi pentru a explica ce este Google, nu-i asa? Poate fi cel mai bun mod de a gasi informatiile pe care le cautati, oricare ar fi acestea; Informatiile din conturile Google sunt sincronizate si va vor arata stirile sau evenimentele pe care le considera care ar putea fi interesante. O aplicatie excelenta care merita sa o ai.

  1. Youtube

YouTube venea cu telefonul tau, dar cu iOS 6, Apple l-a eliminat. Din fericire, Google l-a adus inapoi. Daca inca nu stii ce este YouTube, este pentru ca ai ramas blocat in 2005. Acum ai si YouTube Red, un serviciu de abonament lunar care iti permite sa folosesti playlisturile descarcate offline si fara reclame.

  1. Instagram

Poate ca este detinut de Facebook, dar Instagram este in continuare cea mai buna retea de socializare pentru partajarea fotografiilor (si distrugerea acestora cu filtre inutile). Camera rafinata a iPhone-ului si a Instagram-ului este iubita si adorata ca marea la plaja si pasarile la vant.

  1. Zoom

Crezi ca Zoom este bun numai pentru intalnirile de afaceri? Pandemia ne-a schimbat viata si suntem increzatori ca fenomenul de apel video va ramane cu noi pe termen lung. Dintre toate optiunile disponibile, Zoom este probabil cel mai cunoscut si cel mai usor de utilizat. Trebuie doar sa trimiteti linkul catre apelul video si sunteti gata sa vorbiti. Fara indoiala, o aplicatie care merita descarcata.

  1. GroupMe

Pentru cei carora le place sa participe la chat-urile de grup, GroupMe faciliteaza urmarirea tuturor. Puteti sa va numiti grupurile, sa configurati avatare si, de asemenea, sa salvati fotografiile si videoclipurile in cadrul discutiilor de grup pentru referinta ulterioara.

  1. Facebook Messenger

Serviciul Facebook Messenger este oferit ca o aplicatie independenta ce este, permitandu-va sa discutati cu prietenii si cu oricare dintre persoanele de contact cu aplicatia fara a fi nevoie sa va conectati. Va recomandam aceasta aplicatie din cauza volumului mare de mesaje, desi este un pic frustrant faptul ca Facebook nu mai include functionalitatea de mesagerie.

  1. WhatsApp

WhatsApp, care este o optiune excelenta pentru oricine nu are un plan de mesaje text nelimitat si petrece mult timp conectat la Wi-Fi. Va permite sa trimiteti si sa primiti mesaje, imagini, note audio si mesaje video.

  1. Discord

Daca doriti sa creati un chat de grup pentru persoane cu care impartasiti idei sau hobby-uri, Discord este alternativa. Este complet multiplataforma, astfel incat puteti merge de la telefon la computer si invers, fara a pierde nimic. In plus, are toate functiile pe care le asteptati de la o aplicatie de chat, inclusiv chatul vocal. Va puteti alatura cu usurinta grupurilor printr-un link.

0 Shares
You May Also Like