Avantajele de a avea asigurare  angajati – sanatate

0 Shares
0
0
0

Avantajele de a avea asigurare  angajati – sanatateUnul dintre cele mai mari active pe care le are o companie sunt angajatii sai. Prin urmare, este important ca acestia sa fie motivati, loiali si apreciati. Toate acestea au ca rezultat, rezultate mai bune pentru afacere. Si una dintre cele mai bune modalitati de a o obtine este sa le oferiti asigurari de sanatate pentru angajati.

Asigurari angajati este un  stimulent cel mai bine evaluat de catre lucratori. Chiar mai presus de marirea de salariu. Conform sutdiilor efectuate, asigurari angajati ( fie de sanatate sau alta forma de asigurare) reprezinta prestatia sociala cea mai apreciata si solicitata de angajati, inaintea instruirii, planurilor de pensii, tichetelor de masa, serviciilor de ingrijire a copiilor, ajutoarelor pentru parcare sau transport. Costul implicat este mai mult decat compensat de beneficii.

Beneficii de asigurari de sanatate angajati

Are multe aspecte pozitive. Reducerea timpilor de asteptare pentru teste, interventii chirurgicale si acces rapid la specialisti. Si pentru companie aceasta se traduce printr-o reducere a concediului medical si a absentelor de la locul de munca.  Mai putin timp este pierdut in salile de asteptare, de exemplu…

Pastrarea angajatilor, care se simt apreciati si multumiti de companie, poate creste daca li se ofera asigurari angajati.

Si aceasta satisfactie mai mare pe care angajatii o primesc se traduce intr-un angajament mai mare fata de companie. Un angajament care duce la o crestere a productivitatii. In plus, contractarea politicilor colective de sanatate creste capacitatea companiei de a atrage si de a pastra angajatul, ceea ce este esential astazi. De asemenea, reduce foarte mult absenta de la job, imbunatateste mediul din companie, precum si relatia dintre companie si lucratori.

Toate acestea fac ca imaginea companiei sa se imbunatateasca. Si daca imaginea se imbunatateste, poate fi mai usor sa atrageti oameni noi. Din nou, asigurarile de sanatate devin un aspect esential, deoarece este, de obicei, un stimulent pentru angajarea de noi lucratori.

Alte beneficii

In plus, are beneficii fiscale atat pentru companie, cat si pentru angajati..

Un alt avantaj al asigurarii de sanatate de grup este ca acestea costa de obicei considerabil mai putin decat politele individuale, iar acoperirile sunt mai mari.

Asigurarea de sanatate pentru angajati este o modalitate interesanta de a recunoaste munca personalului si de a o uni in jurul companiei. Si este un mod simplu de a-l motiva si de a nu pierde bani. Deoarece costul demotivarii este foarte mare pentru o companie: mai putina productivitate,  mai multe absente de la job si o crestere a cifrei de afaceri a personalului.

Exista multe asigurari de sanatate pentru companiile de pe piata. Cel mai bine este sa va informati bine si sa o alegeti pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs.

Si aveti incredere intr-o companie care va ofera securitate si incredere, cum  ar fi cei de la leader team, care va ofera asigurari de calitate si increderea celei mai importante companii de pe piata la momentul actual. Alege asigurari angajati si vei beneficia de mult mai mult decat vei cheltui !

0 Shares
You May Also Like