Cele mai comune tipuri de geluri pentru unghii

0 Shares
0
0
0

Cele mai comune tipuri de geluri pentru unghiiGelurile UV constituie o intreaga gama de produse pentru manichiura cu rezultate durabile si impecabile. Uscarea gelurilor cu raze ultraviolete sporeste puterea si stralucirea manichiurii.

O alternativa excelenta la lacurile de unghii conventionale, gelurile UV au uneori mari diferente in compozitie, caracteristici si utilizare. Iata o prezentare rapida a acestor geluri minune, usor de utilizat si cu proprietati din ce in ce mai variate pentru a va imbunatati unghiile.

Un gel de finisare pentru stralucire si perfectiune

Gelul de finisare sau gelul UV Top Coat completeaza manichiura si posibila aplicare a unghiilor false. Mult mai lichid decat gelurile anterioare, se aplica cu o perie pe intreaga suprafata a unghiei, intr-una sau doua straturi foarte subtiri, apoi catalizate in 2 minute dupa fiecare strat. Pentru un finisaj optim, este important sa ascundeti partea inferioara a partii libere a unghiei.

Odata degresat cu un degresant pentru unghii, acest gel aduce stralucire unghiei naturale sau stralucirea unei manichiuri mai sofisticate. Pentru o manichiura mai sobra, dar nu mai putin intensa, gelul de finisare este disponibil si in versiunea mata. De asemenea, constituie o protectie excelenta pentru mentinerea rezultatului pe parcursul mai multor saptamani. Recomandam gelurile din gama geluri Base One.

Un gel monofazat sau bifazat pentru usurinta in utilizare

Gelul monofazic sau gelul 3 in 1 a fost conceput pentru a servi atat ca un gel de baza, un gel constructor si un gel de finisare. Prin urmare, acelasi produs este utilizat pentru fazele principale de realizare a unghiilor cu gel si aplicarea unghiilor false.

Acest gel monofazat, destul de fluid, are avantaje inteligente, deoarece ramane usor de aplicat si evita sa fie nevoie sa inmultiti produsele. Combina astfel proprietatile diferitelor geluri: aderenta gelului de baza, o textura suficient de elastica si auto-netezitoare pentru a lucra la forma unghiei si a acoperirii, stralucirea si soliditatea gelului de finisare.

In functie de nuanta aleasa, de la transparent la bej roz, poate actiona si ca un gel de camuflaj. Gelul monofazat se aplica cu o perie in straturi mai mult sau mai putin groase in functie de provcesul efectuat si este catalizat sub o lampa UV.

Gel nude sau colorat?

Lacul semipermanent rezulta dintr-un amestec de gel acrilic si pigmenti. Spre deosebire de lacurile conventionale mai fragile, rezistenta sa ridicata ofera un rezultat perfect, fara descuamare si fara intretinere speciala, timp de doua pana la trei saptamani. Gelul se intinde ca o oja dupa aplicarea gelului de baza.

Este apoi catalizat sub o lampa UV intre fiecare strat si apoi acoperit cu un gel de finisare. Gelul color sau gelul de constructie colorat este considerat un lac permanent. Destinat sa aduca culoare si stralucire unghiilor naturale si artificiale, respecta diferitele etape ale aplicarii gelurilor UV pentru o retinere solida si durabila.. Gelul de culoare se potriveste perfect cerintelor unghiilor false.

Intr-adevar, diferenta lor mare consta in indepartarea lacului; un produs pe baza de acetona (adesea inclus in kiturile de manichiura adecvate) va fi suficient pentru a indeparta lacul semipermanent, in timp ce lacul cu gel de culoare va necesita lustruirea atenta a unghiei.

0 Shares
You May Also Like