Ce trebuie sa stiti despre unghiile cu gel si manichiura semipermanenta?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stiti despre unghiile cu gel si manichiura semipermanenta?Fiecare femeie care pune pret pe imaginea ei, pune pret pe manichiura ei, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care manichiura se spune ca este cartea de vizita a unei femei.

Din acest motiv, doamnele si domnisoarele merg la salon sau isi fac unghiile acasa in fiecare luna. Vom discuta despre acest subiect, si vom discuta despre cele mai populare optiuni, iar aici discutam despre unghii cu gel si manichiura cu oja semi Savy Profesional.

Ati fost vreodata jenate de unghiile fragile, crapate sau crapate? Ati incercat in mod repetat sa va lasati unghia sa creasca si orice incercare s-a incheiat cu un esec? Nici oja nu protejeaza impotriva acestei nenorociri!

V-ati gandit la unghiile cu gel sau unghiile acrilice? Unghiile cu gel sunt, intr-o oarecare masura, unghii false. Un gel se aplica direct pe unghia naturala sau pe unghiile artificiale atasate la varful unghiilor pentru a castiga in lungime.

Acesta din urma este mai rar folosit, deoarece pare nefiresc, cu exceptia cazului in care optati pentru o manichiura frantuzeasca. Gelul este apoi modelat de tehnicianul de unghii si apoi catalizat (setat sa se intareasca) sub o lampa UV. Odata intarite, unghiile din gel formeaza o adevarata coaja de protectie pe unghia naturala si pot fi lacuite.

Lacul semipermanent la randul sau, este situat la jumatatea distantei dintre unghiile in gel si lacul clasic. Are consistenta unei oje si se aplica cu aceeasi simplitate, in patru straturi: baza, doua straturi de lac si strat superior.

Cu toate acestea, fiecare strat trebuie sa se vindece sub lampa UV inainte de a continua la urmatorul. La finalizare, unghiile sunt lacuite la o culoare uniforma frumoasa, solida si foarte stralucitoare.

Durata unghiilor cu gel si lac semipermanent

Unghiile din gel si lacul semipermanent sunt ambele supuse regresului unghiilor: dupa doua saptamani in medie, cel mult trei, unghia naturala apare la baza. Prin urmare, in teorie ambele au o durata de viata similara.

In realitate, lacul semipermanent se poate coji sau crapa dupa zece sau cincisprezece zile. Unghiile cu gel, pe de alta parte, nu prezinta aproape nicio modificare, deoarece carcasa de protectie este solida. Singura diferenta vizibila este dovada noii cresteri la baza unghiilor.

O alta diferenta este atunci cand unghia naturala devine prea vizibila, lacul semipermanent ofera o singura solutie; scoateti lacul. Apoi este posibila realizarea unei noi aplicatii, cu conditia sa nu depaseasca trei aplicatii succesive. Dincolo de asta, lacul ar putea deteriora unghiile.

Unghiile cu gel la randul lor, pot ramane la locul lor. O vizita la tehnicianul dvs. de unghii este tot ce aveti nevoie pentru a umple baza unghiei, in medie la fiecare trei saptamani. In acest caz, o unghie cu gel poate ramane pe loc cateva luni la rand!

Avantaje si dezavantaje ale unghiilor cu gel

Datorita invelisului lor protector aproape de neatins, unghiile din gel permit unghiilor de dedesubt, sa se intareasca fara agresiune externa. Sunt recomandate in special femeilor care au unghii foarte scurte, deoarece ascund si defecte si permit toate tipurile de decorare a unghiilor.

Singura lor parte nu tocmai buna? Ramanand mult timp pe loc si acoperind complet unghiile naturale, acestea nu mai sunt expuse la UV care le ingroasa. Cand gelul este indepartat, unghiile sunt moi si necesita intre 3 si 6 luni de ingrijire pentru a se regenera complet.

Avantaje si dezavantaje ale lacului semipermanent

Lacul semipermanent poate fi aplicat mai rapid si mai simplu decat unghiile cu gel. Pentru a fi comandate acasa, exista chiar si truse semipermanente de lac! Posibilitatile de culori si decor sunt nelimitate, iar rezultatul este similar cu cel al lacului de unghii clasic.

Acest tip de manichiura este ideal pentru vacante, printre altele. Slabiciunea sa, pe de alta parte, se datoreaza dificultatii de aplicare, care este cel mai delicat pas. Un lac semipermanent poate deteriora unghiile daca este aplicat necorespunzator sau indepartat necorespunzator.

0 Shares
You May Also Like