De unde se poate cumpara o tableta ieftina?

0 Shares
0
0
0

De unde se poate cumpara o tableta ieftina?Daca intentionati sa achizitionati o tableta, trebuie sa tineti cont de mai multe detalii importante, iar in continuare am creat un mic ghid care va poate fi de folos.

Descoperiti-va nevoile

Ce trebuie sa faci pe aceasta tableta? Va uitati la filme, folositi diferite aplicatii? Ceea ce trebuie sa faceti tableta dvs. va determina in intregime ce model cumparati. In functie de nevoile pe care le aveti, va veti putea indrepta atentia spre tablete care au diferite specificatii tehnice.

Daca sunteti fan Apple, puteti alege un iPad, in timp ce o tableta Android poate reprezenta cea mai buna solutie pentru fanii Android. Pentru a folosi tableta in interes profesional, alegeti o tableta windows.

Dimensiunea ecranului o veti alege tot in functie de scopul utilizarii. Daca urmariti filme de exemplu, o tableta de 13 inci este ideala. In ceea ce priveste rezolutia, tabletele cu rezolutie 1080p (1920 × 1080 pixeli) sau o rezolutie mai mare sunt mult mai bune; chiar daca si cele cu rezolutie de cel putin 1280 × 800 pixeli sunt decente.

Referitor la performante, cu cat procesorul este mai mare, cu atat mai bine. Veti dori minim 2 GB RAM si un spatiu de stocare cat mai mare, pentru ca tableta sa ruleze fara probleme.

Durata de viata a bateriei conteaza foarte mult, asa ca uitati-va la capacitatea bateriei si alegeti o tableta care are o capacitate mare a bateriei. Cat despe conectivitate, verificati daca tableta accepta cel mai recent standard Bluetooth, card de memorie, si vedeti cate porturi si modalitati de conectare are.

Brandul este un alt detaliu de luat in calcul. Cele mai bune tablete, sunt scoase pe piata de catre cele mai tari branduri, precum Samsung, Apple, Lenovo, etc.

Stabiliti bugetul

Cand doriti sa cumparati o tableta, stabiliti-va bugetul. Daca aveti suficienti bani sa cumparati o tableta noua, puteti face acest lucru. Daca doriti o tableta ieftina, treceti pragul unei case de amanet electronice.

Casele de amanet scot la vanzare tablete, telefoane, televizoare si alte aparate electronice, la preturi foarte atractive. Puteti gasi de exemplu cea mai noua tableta Android, cu specificatii tehnice impresionante, mult sub pretul pietei.

Daca doriti sa cumparati o tableta de la o casa de amanet electronice, aveti posibilitatea de a gasi o tableta cu accesoriile incluse (incarcator, card de memorie, folie de protectie).

Aici, tabletele sunt evaluate la fel ca toate bunuruile, pentru ca mai apoi cand vor fi scoase la vanzare, sa fie vandute cat mai repede. Nu veti cumpara bunuri de proasta calitate de la casele de amanet, pentru ca inainte de a oferi bani clientilor, bunurile sunt evaluate foarte atent.

Se pot gasi tablete de la cele mai renumite branduri la casele de amanet, si care au preturi mult mai mici decat in magazine. De exemplu, o tableta de la un brand anonim cumparata dintr-un magazin de specialitate, poate fi mai scumpa decat o tableta cu specificatii tehnice impresionante, de la un brand precum Samsung de exemplu, aleasa dintr-o casa de amanet.

0 Shares
You May Also Like