Ce avantaje are iOS in fata Androidului?

0 Shares
0
0
0

Ce avantaje are iOS in fata Androidului?Atunci cand vine vorba de a cumpara un telefon mobil, oamenii se intreaba de fiecare data daca sa opteze pentru un model iPhone, care vine cu sistemul de operare iOS, sau sa aleaga un dispozitiv de la alti producatori precum Samsung, Sony, Huawei, HTC sau altii, care au sistemul de operare Android.

Parerile sunt impartite, insa dispozitivele iPhone cu sistemul de operare iPS, au cateva avantaje semnificative in fata unor telefoane mobile Android. Veti afla de ce atunci cand aveti nevoie de un telefon mobil nou, iOS reprezinta o alegere mai buna decat Android-ul.

iPhone-urile sunt mai rapide

Daca te gandesti sa cumperi un iPhone mai nou, stii ca cipul A12 Bionic din interior bate orice din tabara Android. De exemplu, iPhone XS a batut cipul Galaxy S10 Plus’ Snapdragon 855 din Geekbench 4, care masoara performanta generala. Diferenta este mai restransa decat a fost in trecut, datorita procesorului Snapdragon 855, care va alimenta telefoanele Android din acest an, dar iPhone XS a inregistrat un nivel mai mare de 11.420 la Galaxy S10 Plus cu 855-10.732.

In plus, ultimele iPhone-uri pot transcrie video mai rapid in testul de editare, iPhone XS dureaza doar 39 de secunde, comparativ cu aproape 2,5 minute pentru Galaxy S10. Aceasta diferenta de viteza face, de asemenea, sa te bucuri de aplicatii exigente cu realitate augmentata, o experienta mai lina.

O mai buna integrare hardware si software

In alti ani, au existat o multime de exemple despre avantajul pe care Apple il detine in proprietatea intregului widget, ceea ce inseamna ca exista anumite lucruri pe care doar acesta le poate scoate.

Cel mai recent exemplu este Face ID, care te conecteaza in siguranta la iPhone folosind o scanare 3D a fetei printr-un senzor TrueDepth. Alte companii au incercat sa copieze Face ID, dar niciuna nu a reusit. Animoji si Memoji sunt alte exemple de hardware si software Apple care lucreaza perfect impreuna. Echivalentul Samsung, AR Emoji, pare un efort pe jumatate performant prin comparatie.

Cel mai simplu telefon de utilizat

In ciuda tuturor promisiunilor producatorilor de telefoane Android de a-si eficientiza dispozitivele, iPhone ramane cel mai usor de utilizat telefon mobil de departe. Unii pot lamenta lipsa schimbarilor in aspectul iOS de-a lungul anilor, dar consideram ca este un plus faptul ca functioneaza cam la fel ca in 2007.

Desigur, Apple s-a pliat in imbunatatiri de-a lungul anilor, precum Siri si Control Center. Cu iOS 11, Apple a adaugat posibilitatea de a edita Live Photos, de a trimite plati prietenilor din aplicatia Mesaje si de a organiza fisiere printr-o aplicatie Fisiere corespunzatoare.

Si in iOS 12, utilizatorii au primit scurtaturi si sugestii Siri, performante mai rapide, Facetime de grup si alte imbunatatiri. Asteptati-va ca imbunatatirile vor continua cu iOS 13.

Acestea sunt asadar doar cateva dintre cele mai importante motive datorita carora, persoanele care au nevoie de un telefon mobil nou, aleg sa isi indrepte atentia spre un dispozitiv iPhone, in defavoarea unui dispozitiv Android, indiferent de numele producatorului (Samsung, Huawei, Sony, etc.).

0 Shares
You May Also Like