Cum poti obtine cele mai bune produse pentru magazinul tau online?

0 Shares
0
0
0

Cum poti obtine cele mai bune produse pentru magazinul tau online?Cel mai bun raspuns este cu Alishark cumparat in grup accesand cel mai bun pachet promotional. Cu ajutorul acestuia vei reusi sa obtii cele mai bune rezultate la cele mai bune preturi. Ai acces la un numar de peste 80 de tooluri pentru spionaj online si optimizarea campaniilor de SEO in cont premium, pentru un abonament lunar infim.

Alishark  are capacitatea de a descarca recenzii pentru orice produs AliExpress dat intr-un fisier de import special formatat pentru magazinele Shopify.

Pur si simplu introduceti link-ul de produs AliExpress si link-ul Shopify store store si Ali Inspector va crea un fisier formatat corect pe care il puteti importa direct in magazinul dvs. Shopify!

Puteti selecta pentru a descarca toate comentariile pozitive sau orice alt rating pe care il doriti.

Este bine cunoscut faptul ca utilizarea recenziilor reale pozitive ale produselor poate creste dramatic conversiile dvs. de vanzari pentru produsul dvs. de eCommerce!

Mai jos sunt cateva informatii rapide despre produsul Intelligynce.

Vizionati videoclipul situat in partea de sus a acestei pagini pentru a vedea o demonstratie

Descoperiti rapid cele mai tari produse de vanzare si le adaugati la magazinul dvs.

Cautati cu rapiditate peste 500.000 de magazine de pe Aliexpress utilizand multe filtre puternice, cu doar cateva clicuri.

Cautati rapid peste 2 milioane de produse utilizand multe filtre puternice, cu doar cateva clicuri.

Puteti filtra cu rapiditate lista masiva a peste 500.000 de magazine Aliexpress, punctul de pret al fiecarui articol cel mai bine vandut in magazin, indiferent daca are sau nu pagina speciala pentru produs cu detalii importante si stufoase.

Intelligynce Shopify Inspector

Mai jos sunt cateva informatii rapide despre produsul Intelligynce.

Pe scurt, vedeti estimarile privind veniturile scazute / medii / ridicate si puteti genera si utiliza aceste informatii pentru a va ajuta sa decideti daca ar trebui sa vindeti produse similare.

Conturile sociale

Vedeti rapid pagina de Facebook a magazinului si fluxul de twitter, apoi investigati continutul lor pentru a veni cu noi idei proaspete pentru marketingul propriu.

Aplicatii instalate

Stiti exact ce aplicatii Shopify sunt utilizate pentru fiecare magazin. Acest lucru va ofera un avantaj masiv stiind ce aplicatii folosesc magazinele de top magazin. Apoi puteti utiliza aceleasi aplicatii in magazinele dvs. pentru a va creste vanzarile si conversiile.

Aflati instantaneu tendintele de trafic lunare pentru fiecare site care functioneaza ca magazin online in cadrul platformelor speciale cum sunt Aliexpress sau Shopify.

In plus, obtineti volumul de trafic din fiecare tara. Utilizati aceste informatii puternice pentru a construi campanii de anunturi Facebook super-directionate pentru a obtine cele mai bune oferte si vanzari la magazinele dvs. Shopify sau Aliexpress!

Verificati clasamentul primelor 5 magazine concurente pentru fiecare magazin Shopify.

Gasiti clasarea cu cele mai importante cuvinte cheie pentru fiecare magazin  impreuna cu traficul estimat pentru fiecare cuvant cheie.

Ramaneti in fruntea competitorilor dvs. si folositi aceste informatii pentru a va ajuta sa va creati propriile campanii bine directionate.

Nu uitati niciodata cele mai bune magazine si produse, salvandu-le in marcajele personale.

Aveti posibilitatea sa salvati magazinele preferate  si produsele preferate pentru vizionarea rapida in orice moment.

 

0 Shares
You May Also Like