De ce sunt necesare cutiile de plastic?

0 Shares
0
0
0

De ce sunt necesare cutiile de plastic?Cu totii avem lucruri pe care trebuie sa le depozitam, asa ca trebuie sa cautam cele mai eficiente solutii de depozitare in acest sens. In trecut, oamenii foloseau cutii din lemn pentru a-si depozita lucrurile, insa acestea erau grele, erau greu de manipulat si de multe ori ocupau foarte mult spatiu.

In prezent, pentru a depozita lucrurile personale, scule si unelte, instrumente plus multe alte obiecte si produse, putem alege sa folosim cutii depozitare din plastic, care vin cu o serie de beneficii. Cutiile de depozitare din plastic sunt usor de manipulat, sunt rezistente si vin la un raport calitate-pret foarte atractiv.

Cutiile din plastic sunt turnate prin injectie pentru dimensiuni precise si consistente; iar asta inseamna ca multe cutii pot fi stivuite usor impreuna. Plasticul este, de asemenea, rezistent la intemperii, ceea ce il face o alegere mai potrivita pentru depozitare decat o cutie de carton, de exemplu, care va deveni subtire la cel mai mic contact cu apa. Lemnul in schimb, in contact cu apa devine mai greu, iar cutiile de depozitare din lemn sunt mult mai dificil de manipulat, iar multe dintre acestea nu se pot stivui.

Puteti pastra una dintre cutiile de depozitare confectionate din plastic intr-un garaj umed pentru cea mai buna parte a unui deceniu si puteti gasi continutul acesteia neafectat, deoarece acestea sunt impermeabile la umiditate. In cazul in care cutia dvs. in cele din urma incepe sa arate un pic uzata, eliminarea este usor de facut si ecologic, deoarece este complet reciclabil.

Ca urmare a faptului ca cutiile sunt impermeabile, acestea sunt foarte usor de curatat cu apa si sapun si se vor usca usor. Ele sunt o optiune igienica, ceea ce inseamna ca, pe langa faptul ca sunt potrivite pentru depozitarea hainelor vechi sau a efectelor personale, sunt la fel de la indemana pentru transportul alimentelor si perisabile.

Cutiile din plasatic nu sunt doar functionale: sunt, de asemenea, atractive din punct de vedere vizual, disponibile intr-o selectie de dimensiuni si culori diferite, astfel incat sa puteti depozita marfurile pentru perioade indelungate.

De ce cutie de plastic am nevoie?

Pe piata se gasesc cutii de plastic intr-o gama extinsa de dimensiuni si, in general, vom enumera capacitatea cutiilor in litri. Acesta este cel mai eficient mod de a masura capacitatile de stocare ale unei cutii, deoarece reprezinta tot spatiul disponibil din interior. De asemenea, masurati dimensiunea interna si externa a cutiei, astfel incat sa puteti masura obiectele dvs. pentru a va asigura ca se vor incadra in interior, precum si pentru a va masura spatiul de stocare pentru a va asigura ca, cutia se potriveste.

De exemplu, o cutie standard mare care stocheaza 50 de litri, poate avea o lungime interna / latime / inaltime de 46cm / 31cm / 28cm. Acest lucru inseamna ca in interiorul cutiei dvs. puteti stoca articole care au o lungime de pana la 46 cm lungime, 31 cm latime si 28 cm inaltime (puteti stoca articole mai inalte daca nu intentionati sa folositi un capac). Cu toate acestea, trebuie sa tineti cont si de dimensiunea externa a cutiei, astfel incat sa puteti fi sigur ca camera dvs. are spatiul pentru a o depozita. Cutia standard de dimensiuni mari are un L / W / H extern de 58cm / 40.5cm / 31.5cm, care, dupa cum veti observa, este mult mai mare decat cea a marimii interne – deci verificati intotdeauna cele doua dimensiuni una fata de cealalta.

Masurati L / W / H a articolelor dvs., rotunjind pana la cel mai apropiat centimetru si asigurati-va ca cutia dvs. este suficient de mare pentru a contine aceste masuratori. Pentru a mentine integritatea structurala a cutiei dvs. de plastic, este recomandat sa depozitati cutia cu capacul pus.

Ce caracteristici ar trebui sa iau in considerare?

Cutiile de plastic au mai multe caracteristici decat ati putea crede. Iata cateva care va ajuta sa luati o decizie cu privire la ce caseta alegeti.

  • Culoare: Casetele clare va permit sa vedeti continutul unei cutii, ceea ce face mai convenabil sa gasiti articole diferite atunci cand aveti multe de depozitat. Cu toate acestea, casetele colorate vor arata mai atractive pe un raft si va vor permite sa organizati articole bazate pe culoarea cutiei, care pot fi utile intr-un mediu comun.
  • Forta: Daca pastrati ceva deosebit de greu, asigurati-va ca alegeti o cutie robusta, astfel incat greutatea articolului sa nu provoace cutia sa se deterioreze. De asemenea, ar trebui sa luati in considerare rezistenta unei cutii daca depozitati articole fragile. Luati in considerare utilizarea unei cutii grele daca doriti sa depozitati portelan sau vesela din China, de exemplu.
  • Capac: Pe langa faptul ca pastreaza continutul in cutie si ajuta la protejarea obiectelor de umiditate, praf, murdarie sau orice alta substanta care le poate deteriora. Capacul poate consolida de fapt rezistenta cutiei, ceea ce o face mult mai putin susceptibila la rupere.
  • Rotile: Unele cutii sunt disponibile cu rotile pentru un transport usor. Acest lucru este util in special daca depozitati echipamente grele care ar fi greu de transportat manual.
  • Manere: alegerea unei cutii cu manere va facilita transportul. Si pentru ca manerele va ajuta sa mentineti cutiile la nivel, acestea sunt utile pentru transportul articolelor, cum ar fi prajiturile de exemplu, dar nu numai.
0 Shares
You May Also Like