Cat de util este masajul balinez?

0 Shares
0
0
0

Cat de util este masajul balinez?Masajul reprezinta un set de manevre de tip manual sau tehnic, prin care se ia contact cu tegumentul pentru a stimula pielea si tesuturile adiacente, cu scopul determinarii unor reactii vasculare, biochimice pentru stimularea senzitiva si pentru inducerea de reactii de tip reflex in vecinatatea zonei de masaj sau la distanta. Scopul inducerii unor astfel de reactii poate fi terapeutic si/sau recuperator, igienic sau profilactic.

Cuvantul provine din franceza massage “frictiunea framantata”, care, la randul sau, provine de la cuvantul arabesc “?? massa” care inseamna “a atinge, a simti”.

Manevrele efectuate de catre terapeutii dintr-un centru Spa cu concept unic precum Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti, implica actionarea asupra corpului cu presiune structurata, nestructurata, stationara sau in miscare; dar si tensiune, miscare si vibratie, manual sau cu ajutorul unor dispozitive mecanice.

Tesuturile vizate de catre cei mai buni terapeuti care isi desfasoara activitatea la Fivemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti; pot include muschi, tendoane, ligamente, pielea, articulatiile, sau alte tesuturi de tip conjunctiv, ca de asemenea si vasele limfatice sau organele din sistemul gastrointestinal.

Toate persoanele care isi doresc sa simta din plin beneficiile unui masaj de terapeutic, beneficiile masajului balinez, beneficiile masajului thailandez sau beneficiile masajului suedez; persoanele care isi doresc sa aiba posibilitatea de a combate stresul si anxietatea prin masaj, sau persoanele care isi doresc sa simta pe pielea lor diferenta dintre un masaj de relaxare si unul terapeutic; se pot programa la Fivemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti, unde pot beneficia de diferite tipuri de masaj.

Masajul manual poate fi aplicat cu ajutorul mainilor, a degetelor, coatelor, genunchilor, fruntii si picioarelor. Exista foarte multe de modalitati de masaj recunoscute, iar multe dintre acestea pot fi puse in aplicare si la Fivemassage, care dupa cum spuneam este un centru Spa cu concept unic in Bucuresti.

Printre cele mai des mentionate motive in justificarea introducerii masajului ca terapie se afla cererile clientilor si eficacitatea clinica perceputa.

Unul dintre cele mai solicitate tipuri de masaje de la Fivemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti, este cu siguranta masajul balinez, iar multe persoane acceseaza https://www.fivemassage.ro/masaje/masaj-balinez, pentru a descoperi mai multe informatii despre acest tip de masaj.

In urmatoarele randuri, vom discuta pe scurt despre masajul balinez, si vom prezenta cateva avantaje ale sale, pentru ca persoanele care isi doresc acest tip de masaj, sa stie la ce sa se astepte, atunci cand trec pe la Fivemassage, o oaza de relaxare in Bucuresti.

Acest tip de terapie de masaj (balinez) provine din insula, iar puterea ei provine din capacitatea de a revigora corpul si mintea intr-un mod sanatos. Terapia de masaj ritmic relaxeaza muschii pentru a va oferi un impuls de energie lipsita de corp. Un masaj balinez include o serie de intinderi usoare, acupresiune, lovituri lungi, reflexoterapie, uleiuri de aromaterapie si framantare.

Uleiurile esentiale sunt utilizate pentru a stimula memoria, oferind in acelasi timp ameliorare de leziunile musculare. Acesta este motivul pentru care sunteti capabil sa va recuperati din cauza oboselii care v-ar fi putut caracteriza viata de zi cu zi inainte de vacanta.

Care sunt avantajele masajului balinez?

In cazul in care va simtiti stresat si va simtiti obosit tot timpul, este timpul sa va condimentati viata cu un masaj balinez care combate stresul si anxietatea prin masaj. Mai jos sunt cateva dintre avantajele de care va veti bucura in cazul in care veti opta pentru o sedinta de masaj balinez, la vemassage, un nou centru pentru relaxare deschis la Bucuresti.

Cele mai importante avantaje ale masajului balinez, asadar, sunt urmatoarele:

  • Cresterea fluxului de sange catre muschi pentru a repara muschii deteriorati;
  • Inlaturarea stresului si a altor probleme mentale, si stimularea coeficientului intelectual;
  • Dureri articulare eliminate;
  • Sporirea echilibrului vietii;
  • Creste nivelul de energie prin intinerirea muschilor;
  • Relaxarea intregului corp prin calmarea emotiilor;
  • Intarirea muschii prin tehnici de masaj profund;
  • Performanta optima a corpului.

In esenta, un masaj balinez nu are ca scop doar sa te faca sa te relaxezi, ci este o abordare sanatoasa pentru a-ti ameliora viata. Cu un corp si o minte de inalta performanta, esti mai bine dispus sa iei deciziile corecte in viata ta.

Masajul este realizat de un maseur cu mare experienta, folosind abilitati transmise generatii de secole. Uleiurile esentiale utilizate sunt sigure, iar pielea ta va atinge un aspect mai sanatos.

Deblocand cai specifice pentru mai mult flux de oxigen si sange, corpul tau va incepe sa functioneze optim. Acest lucru reduce, de asemenea, cazurile de boli care sunt cauzate de leziunile musculare si de un aport slab de oxigen. O singura sesiune de masaj balinez este suficienta pentru a-ti intineri corpul si mintea, dar si pentru a combate stresul si anxietatea prin masaj.

Tinand cont de toate aceste detalii, cu siguranta fiecare persoana trebuie sa treaca cel putin odata pe la Fivemassage, care este o oaza de relaxare in Bucuresti, pentru a beneficia de avantajele unui masaj balinez.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like