Diferentele dintre un iPhone 6 si un iPhone 6S

0 Shares
0
0
0

Tinand cont de faptul ca un smartphone poate sa fie utilizat in prezent in foarte multe scopuri, nu mai trebuie sa ne miram de faptul ca am ajuns sa fim dependenti de ele.

Iar daca tot am ajuns sa fim dependenti de aceste terminale, cu siguranta ar cam trebui sa ne indreptam atentia si spre modele care apartin unor branduri de top de pe piata, pentru a ne putea bucura de terminale performante, si care pot avea o durata de viata prelungita.

In acest caz, am putea sa ne indreptam atentia spre producatorul American Apple, despre care stim cu totii faptul ca scoate pe piata celebrele terminale iPhone.

In ciuda faptului ca au aparut pe piata modelele iPhone 7, si iPhone 7 Plus, datorita faptului ca acestea au preturi destul de mari, utilizatorii care isi doresc modele ale acestui brand, opteaza inca pentru modele precum iPhone 6 sau iPhone 6S.

In continuarea acestui articol vom discuta pe scurt despre cateva diferente majore ale acestor terminale, pentru a stii exact ce model sa iti alegi, in cazul in care nu iti permiti un model iPhone 7 Plus, sau un iPhone 7.

Referitor la terminalele iPhone 6 si iPhone 6 S, in ciuda faptului ca arata identic, exista cateva diferente intre ele din punct de vedere al designului. Modelul iPhone 6 are o inaltime mai mare cu 0.2 mm, latimea este cu 0.1 mm mai mare, iar grosimea este mai mare cu 0.2 mm, in timp ce greutatea acestuia este mai mare cu 14 grame decat cea a unui model iPhone 6.

Daca stam sa intram in detalii tehnice, atunci trebuie amintit si faptul ca un model iPhone 6s are un chip A9 si un processor triple core, plus o memorie de 2 GB RAM DDR4, in timp ce modelul iPhone 6 are un chip A8, un processor dual core si doar 1 GB RAM.

Camera foto a unui terminal iPhone 6 S este mult mai performanta tinand cont de faptul ca este de 12 MP si poate sa filmize 4K, pe cand camera foto a unui model iPhone 6 este de doar 8 MP, si nu filmeaza decat in format 1080p.

Daca discutam despre camerele frontale, aici iar vor fi diferente mari pentru ca modelul iPhone 6S are o camera frontala de 5 MP, in timp ce terminalul iPhone 6 are o camera frontala de doar 1.2 MP.

Referitor la baterie, iPhone 6 are o baterie de doar 1715 mAH, care este mai mica decat cea de la iPhone 6 cu 95 mAh, insa aceasta diferenta nu trebuie sa aiba un impact asupra autonomiei, mai ales ca modelul iPhone 6S are implementat chipul M9 care are rolul de a administra mai eficient energia.

Acestea fiind spuse, chiar daca aceste terminale au aparut de ceva timp pe piata, sunt mult mai performante decat modele nou aparute pe piata, ale altor producatori, asa ca inca se merita sa le achizitionezi daca ai nevoie de un smartphone.

Pentru a nu fi nevoie insa de o vizita la un service iPhone, va fi nevoie sa te ocupi exemplar de intretinerea dispozitivului, si sa ii cumperi accesorii de protectie.

Daca vei efectua acest pas, cu siguranta te vei putea folosi foarte mult timp de terminalul tau iPhone, indiferent de ce model vei alege.

0 Shares
You May Also Like