De ce nu rezista telefoanele HTC incarcate mult timp?

0 Shares
0
0
0

De ce nu rezista telefoanele HTC incarcate mult timp?Fiecare utilizator de smartphone, in momentul in care vrea sa isi cumpere un dispozitiv, va avea preferintele sale in ceea ce priveste brandul si modelul telefonului, si va tine cont de diferite criterii care sa ii fie de ajutor in alegerea terminalului dorit.

Cei mai multi utilizatori, fie isi vor indrepta atentia spre terminalele Samsung, fie isi vor alege un model iPhone de la Apple, insa aceasta alegere nu va fi neaparat pentru specificatiile tehnice ale dispozitivelor, ci pentru ca aceste branduri sunt la moda de mai multi ani de zile.

Utilizatorii care nu tin cont de fite si de moda, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un telefon care dispune de specificatii tehnice remarcabile, si care vine la un raport calitate – pret foarte bun.

Pana la urma acest lucru ar trebui sa conteze foarte mult, pentru ca tu ca si utilizator va trebui sa iti alegi un terminal care sa functioneze perfect, si care sa dispuna de specificatii tehnice impresionante, iar pretul sa fie unul cat se poate de atractiv.

Din acest punct de vedere, cea mai buna alegere pentru utilizatorii de smartphone ar fi un model de la HTC, in ciuda faptului ca unii utilizatori se plang de faptul ca aceste terminale se descarca foarte rapid.

Este adevarat faptul ca terminalele acestui brand se descarca destul de rapid, insa ele nu sunt la fel de sensibile precum telefoanele altor producatori, asa ca sansele ca terminalul sa iti ajunga intr-un service gsm de reparatii Htc sunt destul de mici.

Si daca tot am adus in discutie faptul ca bateriile telefoanelor Htc nu rezista foarte mult timp incarcate, va trebui sa mentionam faptul ca totusi, aceste terminale au baterii cu o autonomie destul de mare, dar alti factori duc la descarcarea bateriei.

In primul rand, faptul ca utilizatorul pastreaza mai tot timpul datele mobile conectate sau functia wifi. Aceste functii ale telefonului consuma foarte mult din resursele de energie electrica, asa ca este normal ca bateria terminalului sa se descarce destul de rapid.

Alti utilizatori chiar daca folosesc doar o singura aplicatie, au deschise totusi mai multe aplicatii, asa ca si acesta este un motiv pentru care bateria telefoanelor Htc nu rezista foarte mult timp incarcata.

Pentru a economisi energie, si pentru a ajuta bateria sa reziste incarcata cat mai mult timp, tu ca si utilizator ai putea sa inchizi functiile wifi sau datele mobile ori functia Bluetooth atunci cand nu le folosesti.

Nici ideea de a lasa deschise aplicatiile pe care nu le folosesti pe moment nu este una foarte buna, iar daca acestea vor fi inchise, se va face o economie de resurse.

Pentru a ajuta bateria sa reziste incarcata mai mult timp, ai putea iarasi sa setezi un nivel mai scazut al luminozitatii ecranului.

Daca vei efectua acesti pasi iar bateria se va descarca totusi rapid, atunci ai putea sa iti duci telefonul la service pentru a fi vazut de specialisti.

Sunt sanse mari ca totusi, problema sa fie cauzata si de baterie, iar atunci sa fie nevoie de o baterie Htc noua.

0 Shares
You May Also Like