Casa de amanet Pawn Stars ne ofera o lectie despre cum sa-ti cresti business-ul

0 Shares
0
0
0

Te-ai intrebat vreodata daca ai putea face mai mult pentru afacerea ta? Introduceti noi linii de produse, beneficiati de acces la noi piete, gasiti mai multe modalitati de a face bani cu marca pe care ati creat-o, poate deveniti chiar o celebritate in stilul lui Richard Branson? Esti interesat de amanet aur? Intra pe BestAmanet.ro.

Ei bine, nu mai e de mirare. Doar ascultati la reality-show-ul “Istoric Channel”, lansat de History Channel, care are un numar de 4 milioane de telespectatori per episod. Este atât de popular ca reteaua si-a reinnoit contractul pentru inca 80 de episoade. Noile episoade vor fi on-air de Sâmbata pana Luni la ora 10 EST.

Succesul spectacolului – si numeroasele moduri in care Pawn Stars si-au valorizat faima – ofera o clasa de master in ceea ce priveste maximizarea potentialului de câstig al afacerii dvs.

Casa de amanet Pawn Stars se concentreaza in jurul proprietarilor magazinului amanet aur si argint din apropiere de Las Vegas. Cu patru ani in urma, a fost doar o alta oprire la marginea drumului, in cazul in care jucatorii de noroc nu au putut câstiga mai multe monede pentru sloturile de joc, pierzand posesiunile lor.

Acum, este renumit ca locul unde totul, de la un submarin pâna la o sabie de samurai din secolul al XVI-lea, poate fi gasit. Lectii istorice parte, baza comerciala foarte mare, aceasta versiune cu guler albastru a Antiques Roadshow, este urmarita de milioane de persoane.

Acum, Gold & Silver se afla in epicentrul unei masini puternice de vânzari si marketing pentru proprietarii familiei Harrison, care se afla la a treia generatie in afaceri – bunicul Richard, fiul Rick si nepotul Corey.

Iata o privire asupra numeroaselor moduri in care vedetele din casa de amanet Pawn Stars le-au folosit pentru a-si valorifica faima – cai care ar putea functiona si pentru proprietarii de afaceri mai putin faimosi:

The Book deal.  Sa recunoastem – multi antreprenori ar trebui sa scrie o carte. Chiar daca este o carte electronica pe care o auto-publicati numai pentru Kindle, aceasta va ajuta sa va construiti reputatia de autoritate in nisa. Licenta lui Rick Harrison pentru casele de amanet a fost obtinuta de un editor important, Hyperion, si a iesit pe piata in Iunie.

Site-ul. Stiti pur si simplu ca Gold & Silver nu a avut site-ul pe care il avea inainte de show-ul televizat. Acum, daca rulati o cautare online pentru “magazinul de amanet Las Vegas”, site-ul lor apare printre primele patru rezultate din cautarile naturale. Ei detin termenul lor cheie de cautare, iar fiecare alt magazin de amanet din oras este sub ei.

Marfa. Vindeti tricouri, sticle de apa si cani cu marca dvs. pe ele sau poate sa le dati mai departe? Ar trebui, pentru ca aceste elemente sunt o forma teribila de marketing gratuit de lunga durata. Pawn Stars detin mai mult de 30 de elemente diferite care poarta numele companiei.

Jocul. Da, acum poti sa joci Pawn Stars pe Facebook. Nu numai ca jocul este un vehicul promotional excelent, ci si profitabil. Daca oamenii incep sa plateasca bani reali pentru elementele pe care trebuie sa le câstige, stii ca Harrisons va profita de pe urma acestui lucru.

Aparitiile live. Ati vorbit vreodata la o conferinta sau ati invatat un curs? Daca nu ati facut un videoclip sau nu ati fost difuzat, ar trebui sa va ganditi la asta. Transformati-va cunostintele intr-un produs vandabil si il puteti vinde din nou si din nou.

0 Shares
You May Also Like