Sfaturi pentru a cumpara kit Bluetooth pentru telefon

0 Shares
0
0
0

Micul secret pentru a cumpara setul cu casca Bluetooth perfecta este ca nu exista setul cu casca “perfecta”. La fel ca cea mai mare parte a electronicii, este un caz in care nevoile sunt  diferite pentru diferiti oameni, dar vanzatorul probabil nu va va spune asta. Pentru accesorii telefoane va recomandam sa intrati pe link.

Trucul pentru a cumpara setul cu casca Bluetooth potrivit pentru nevoile dvs. este sa intelegeti mai intai nevoile dvs. Este mai dificil decat suna, deoarece prima ta reactie este, probabil, “Sunt un utilizator mediu cu nevoi medii”.

O foaie de calcul simpla este de fapt tot ce ai nevoie pentru a afla asta. Inainte de a cumpara setul cu casca Bluetooth, analizati modelul zilnic de apeluri telefonice timp de o saptamana.

La sfarsitul fiecarei zile, treceti prin jurnalul de apeluri si scrieti cand ati primit sau efectuat apelurile, timpul petrecut pe telefon, unde erati si ce faceati. Pana la sfarsitul saptamanii, veti vedea un model clar, cum ar fi ca va petreceti cea mai mare parte a timpului dvs. vorbind la telefon la biroul dvs. in birou sau acasa.

In graficul dvs., coloana “Locatie” va permite sa aflati mediul pe care cel mai probabil il folositi pentru setul cu casca. Avand in vedere rutina vietii noastre, sunt sanse sa fiti in cateva locuri mai des decat altele. Deci, examinati acea coloana pentru a vedea unde au loc apelurile dvs. cel mai des. Apoi, adaugati suma totala de timp petrecuta in primele trei locuri.

Daca cea mai mare parte a timpului tau de conversatie este petrecut in aer liber (naveta, jogging etc.), atunci probabil ca veti fi intr-un mediu zgomotos.

In acest caz, ar trebui sa cautati o casti Bluetooth cu un microfon puternic, cu anularea zgomotului activ. Setul cu casca cu doua sau trei microfoane este calea de parcurs, deoarece acestea dedica un microfon vocii dvs., iar altul pentru a elimina zgomotul de fundal folosind algoritmi inteligenti.

De asemenea, puteti sa va uitati la castile cu tehnologie de conducere a sunetelor, care pretind ca elimina zgomotul din fundal prin eliminarea totala a microfoanelor. In schimb, preiau vocea de la vibratiile din craniu in timp ce vorbesti.

Castile Bluetooth vin in toate formele si dimensiunile. Coloana “Activitate” va indica ceea ce este cel mai probabil sa faci atunci cand vorbesti la telefon. Si asta te poate ajuta sa iti dai seama care este casca potrivita pentru tine.

Daca va deplasati frecvent, cautati un set cu casti in ureche cu un carlig pentru ureche sau ceva cu varfuri din cauciuc siliconic. Acestea reusesc sa ramana la ureche mai sigur decat altele. De fapt, le puteti purta pe unele dintre ele in timp ce faceti jogging.

Daca sunteti in cea mai mare parte imobili in timp ce vorbiti, atunci va puteti permite sa priviti la modele cu doar un carlig de urechi sau cele care nu au un sistem safe de prindere.

Daca de obicei nu le purtati si trebuie sa le puneti rapid si usor, atunci un ser simplu casti care se introduc  in ureche va functiona probabil cel mai bine.

0 Shares
You May Also Like