Cautati cel mai bun material pentru carcase telefoane?

0 Shares
0
0
0

Carcase telefon din poliuretan

Carcasele de telefon din plastic pot fi fabricate din poliuretan sau din policarbonat. Policarbonatul este un material plastic dur, durabil si usor, care asigura o protectie maxima impotriva caderilor.

Datorita rezistentei sale, materialul este potrivit pentru o varietate de produse puternice cum ar fi sticla antiglont, recipiente de depozitare si ochelari de vedere. Aceste huse samsung galaxy s7 edge au si diverse modele de imagini pe spate. Suna interesant, nu?

Ei bine, acest material este util si pentru fabricarea carcaselor de telefon. Si este unul din cele mai populare in randul clientilor care cauta solutii de protectie pentru gadgeturile pe care le detin.

Suprafetele sau aditivii optionali sunt adaugati de obicei pe material pentru a-l proteja de degradare prin raze ultraviolete, precum zgarieturile. Carcasele din policarbonat sunt potrivite pentru protejarea telefoanelor mobile impotriva caderilor puternice, grave.

Avantaje carcase telefon din poliuretan

– aceste carcase telefon sunt foarte rezistente.
– au o greutate redusa
– sunt usor de personalizat ceea ce le face sa fie in topul preferintelor persoanelor atente la detalii si imagine. O husa motorola poate fi personalizata destul de rapid.
– au o rezistenta foarte buna la impact
– in sfarsit sunt foarte rezistente impotriva uzurii, zgarieturilor, crapaturilor precum si la rupere.

Dezavantaje carcase telefon din poliuretan

– Unul din dezavantaje este faptul ca au tendinta de a-si schima culoarea atunci cand sunt expuse la razele soarelui o perioada mai lunga de timp
– Sunt un pic voluminoase si mai putin placute de cei care se tem sa-si ascunda telefonul sub o carcasa groasa
– sunt alunecoase
– nu sunt atat de elegante pentru ca par robuste
– se murdarsc cu usurinta si sunt susceptibile de a capta unsoare de pe maini, transpiratie si amprente. Aceste lucruri fac ca telefonul sa para mai putin stralucitor si impecabil

Carcase telefon cu fibre

Materialul din fibra de carbon este realizat prin teserea impreuna a firelor de carbon pentru a produce un material foarte usor, care este chiar mai puternic decat otelul. Carcasele din fibra de carbon sunt unele din cele mai scumpe. Totusi costul este justificat de aspectul foarte sofisticat al materialului – este usor si rezistent.

Firma de carbon este foarte subtire, dar capabila sa ofere o protectie excelenta impotriva zgarieturilor si a altor deteriorri frecvente. Carcasele de telefon din fibra de carbon sunt ideala pentru protejarea telefoanelor mobile impotriva caderilor pe beton sau a altor suprafete dure.

Avantaje carcase telefon cu fibre de carbon

– sunt extrem de atragatoare ca si aspect
– sunt foarte subtiri si usoare
– sunt rezistente la uzura
– durabile in timp

Dezavantaje carcase telefon cu fibre de carbon

– sunt disponibile in modele si culori limitate
– adesea sunt destul de scumpe

Pe husecool.ro gasesti exact carcasa de telefon sau husa care ti se potriveste si care se potriveste cel mai bine telefonului tau. Avem o multime de modele atractive, in culori diferse, fabricate din materiale diverse. Lasati-va inspirat, uitati-va la avantajele si dezavantajele fiecaruia si comandati acum husa dorita.

0 Shares
You May Also Like