De cate tipuri sunt ciocanele rotopercutoare?

0 Shares
0
0
0

De cate tipuri sunt ciocanele rotopercutoare?In momentul in care trebuie sa iti cumperi un ciocan rotopercutor, trebuie sa stii faptul ca poti sa gasesti mai multe tipuri de ciocane rotopercutoare, iar alegerea unei astfel de unelte nu este atat de simpla precum pare.

Ca sa stii sa iti alegi un ciocan rotopercutor, trebuie sa ai cat mai multe cunostinte in domeniu, indiferent ca acestea au fost dobandite prin munca sau doar prin teorie.

Ciocanele rotopercutoare care se gasesc in magazinele de specialitate din fiecare oras, sau in magazinele online, sunt foarte multe la numar, insa tu trebuie sa te asiguri de faptul ca iti stii alege cea mai buna unealta pentru tine.

Vei putea sa gasesti ciocane rotopercutoare ieftine, scumpe, de calitate superioara sau de calitate indoielnica, insa nu trebuie sa iti alegi niciodata ciocanul rotopercutor la intamplare.

In primul rand, atunci cand ai nevoie de un ciocan rotopercutor foarte bun, mai ales daca iti castigi existenta lucrand particular in domeniul constructiilor, ai nevoie neaparat de un ciocan rotopercutor profesional, pentru ca te ajuta sa iti desfasori mai bine si mai rapid activitatea.

Acestea sunt scule de calitate superioara, sunt puternice si poti sa te folosesti de ele indiferent de activitatea pe care o desfasori. Din categoria ciocanelor rotopercutoare, cele mai renumite sunt cele din aceasta gama.

Doua dintre modelel de top din aceasta gama ar fi modelele de ciocan rotopercutor Makita HR2470 cu mandrina SDS Plus, si ciocanul rotopercutor Bosch Profesional GNH 2 – 26 DRE, insa si alte modele de la Dewalt, Hitachi sau Einhell iti pot fi de mare ajutor.

Vei putea sa iti indrepti atentia sis pre ciocane rotopercutoare semiprofesionale, care sunt de o calitate foarte buna, cu mici exceptiii. Preturile acestor unelte sunt mai mici in comparatie cu preturile ciocanelor rotopercutoare profesionale, insa acestea sunt de o calitate medie, pe cand celelalte sunt de calitate superioara.

Cand iti alegi un ciocan din aceasta gama, trebuie ca acesta sa aiba cel putin o putere de 500 W, iar recomandarile ar fi un ciocand rotopercutor Bosch PBH 2100 de 550 W, insa nici ideea de a alege un model Dewalt D25033K-QS cu SDS Plus nu ar fi una rea. Tot din aceasta gama de ciocane rotopercutoare ai putea sa iti indrepti atentia spre un ciocan rotopercutor cu aucmulator, Bosch Uneo de 12 V.

Ultimul tip de ciocane rotopercutoare, cuprinde modelele care se gasesc in gama Hobby, si care sunt cele mai accesibile ca si pret, insa si performantele lor sunt mult mai slabe in comparatie cu performantele celorlalte ciocane rotopercutoare.

Daca iti vei dori un ciocan rotopercutor din aceasta gama, ai putea sa iti indrepti atentia spre un model Skik 103AE, care vine la cutie cu cateva accesorii, insa si un ciocan rotopercutor Heinner VCP001 care vine cu dalta si spit reprezinta o alegere buna. Ultima recomandare din aceasta gama ar fi ciocanul demolator Stern HB1700B, care are o energie de impact de 15 Joule.

Ei bine, acestea ar fi cele trei tipuri de ciocane rotopercutoare din care iti poti alege un model, iar alegerea acestuia depinde foarte mult de asteptarile tale de la unealta si de bugetul pe care il ai.

0 Shares
You May Also Like