Unde se pot folosi boxpaletii din plastic?

0 Shares
0
0
0

Unde se pot folosi boxpaletii din plastic?In momentul in care incepem sa discutam despre boxpaleti plastic, trebuie sa mentionam faptul ca acestia pot sa fie utilizati atat in industrie, de catre marile companii, cat si in domeniul agriculturii.

Daca discutam despre boxpaletii din plastic care sunt prevazuti cu pereti plini, atunci trebuie sa mentionam faptul ca in cele mai multe situatii acestia sunt folositi cu scopul de a depozita marfa marunta, marfa de dimensiuni medii, si in anumite situatii, chiar si marfa care are dimensiuni ceva mai mari.

Ei bine, acesti boxpaleti trebuie sa stii ca sunt utilizati pentru depozitarea acelor piese care nu au nevoie de ventilatie, si pot sa fie manevrati cu o destul de mare usurinta, fara a exista riscul ca ei sa se rastoarne.

Este important de mentionat si faptul ca acesti boxpaleti din plastic, au fost anume fabricate, astfel incat atunci cand este nevoie ca ei sa fie dezinfectati sau spalati, aceste doua operatiuni sa se poata desfasura cu o destul de mare usurinta.

Si daca tot am adus in discutie boxpaletii care se folosesc in industrie, vom da un exemplu industria auto, acolo unde cu siguranta se folosesc asemenea boxpaleti din plastic, pentru a depozita materia prima, pentru a depozita produsele finite, si chiar pentru ca acestea sa fie mai apoi transportate spre clienti.

In acesti boxpaleti pot sa fie depozitate si tansportate tot felul de piese auto, de la conductele de frana, pana la placutele de frana, piese care fac parte din circuitul electric al masinii, plus o multime de alte piese.

Firmele care isi doresc, le pot solicita producatorilor sa le distribuie direct boxpaleti personalizati cu numele firmei sau chiar si cu un numar de telefon, iar producatorii de boxpaleti, cu siguranta se vor conforma si vor realiza boxpaletii asa cum trebuie.

Ei bine, daca pana in acest moment am discutat despre boxpaletii din plastic care se folosesc in industria auto, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre boxpaletii care pot sa fie folositi chiar si in domeniul agriculturii.

Acesti boxpaleti sunt dealizati din materiale care se aproba pentru folosirea in industria alimenntara.

Trebuie in primul rand mentionat faptul ca boxpaletii care se utilizeaza in agricultura sunt prevazuti cu colturi interioarre si rotunjite, dar si cu pereti netezi, cu scopul de a proteja fructele sau legumele.

Un alt amanunt important referitor la boxpaletii folositi in agricultura ar fi acela ca ei sunt prevazuti cu supape de evacuare a apei, in conditiile in care sunt scufundati intr-un bazin cu apa pentru ca produsele sa fie spalate automat.

Deasemenea, ei sunt realizati in asa fel incat sa reduca deformarea elastic a containerelor atunci cand sunt stivuiti sau destivuiti, pentru ca astfel fructele si legumele nu se vor deteriora in momentul in care se misca boxpaletii.

Un alt amanunt foarte important referitor la acesti boxpaleti care se folosesc in agricultura, este acela ca ei pot sa fie incarcati cu aproximativ 500 de kilograme, si se pot suprapune unul peste altul, pana se ajunge la 9 nivele.

0 Shares
You May Also Like