Cat de mult conteaza primele impresii?

0 Shares
0
0
0

Cat de mult conteaza primele impresii?Primele impresii conteaza. Ajungeti la o intalnire cu o intarziere de 10 minute si deja ati creat o impresie negativa despre dvs. Atunci, sa spunem, pentru aceasi intalnire, v-ati hotarat sa va grabiti si ajungeti la intalnire in pantaloni scurti hawaiieni preferati. Prezentarea conteaza.

Ei bine, la fel stau lucrurile si in cazul in care discutam despre mediul online, asa ca vom vedea in cele ce urmeaza ce spune site-ul dvs. despre dvs si despre compania pe care o detineti.

Atat de mult de afaceri sunt in zilele noastre legate de comunicare. Ce determina oare un site web sa fie prost conceput, greu de navigat sau greu de gasit ceea ce se cauta? Cu siguranta web designul este foarte important pentru ca el este cel care face un site sa fie perfect, sau il “ajuta” sa fie un site cu multe probleme.

Trebuie precizat si faptul ca telefoanele mobile si tabletele sunt folosite mai mult ca niciodata pentru a naviga pe web (mai mult de jumatate din navigarea pe Internet se face acum pe un telefon mobil sau intr-o tableta) – ce spune compania dvs. despre abilitatea dvs. de a satisface clientul atunci cand site-ul dvs. nu functioneaza pe dispozitivele lor? (Sa nu mai vorbim ca Google va va penaliza in listele mobile).

Ce presupunere poate fi facuta in ceea ce priveste un site care nu este foarte usor de utilizat sau unul greu de navigat?

Randall Smith, fondatorul agentiei de management al brandului Modern 8 din Salt Lake City, noteaza ca “daca design-ul bun isi face treaba, acesta gestioneaza perceptia voastra de o experienta in multe feluri – atat de evidenta si nu atat de evidenta.

Continut de design Vs … Lupta!

Apple este un prim exemplu al unei companii care nu distinge intre calitatea designului si continutul sau produsele sale. Nicio firma nu a ridicat gradul de constientizare a lumii cu privire la importanta designului mai mult decat compania cu sediul in California. Din experienta lor online de la Apple Music la produsele si telefoanele lor folosite peste tot in lume, ele sunt o companie in care incercarea de a face distinctia in care se termina designul si inceperea continutului este inutila. Mixarea lor inovatoare de design si inginerie a dus la transformarea Apple in cea mai profitabila companie din lume.

Designul care poate fi ales accesand www.droidwebdesign.com, este mult mai mult decat modul in care arata un site. Incercarea de a defini acest lucru justifica mai mult decat orice blog ar putea surprinde. Design-ul bun va tine cont de ceea ce a urmat utilizatorul final si ii va ajuta sa navigheze rapid si eficient. In tot acest timp, oamenii nu va vor putea spune neaparat de ce un site are un design mai bun decat altul, dar inca vor mai avea incredere intr-un site bun.

Ian Wishingrad, fondatorul companiei de branding BigEyedWish.com, sugereaza proprietarilor de afaceri sa vada arta si designul ca “dulap” al afacerii lor si sa se gandeasca intotdeauna la impresia pe care o va face asupra clientilor. “Designul bun este ca un costum grozav – toata lumea ia nota”, a spus Wishingrad. “Cu putin timp, atentie si stil, afacerea dumneavoastra poate avea acel polish elegant si profesionist care rezoneaza cu consumatorii”.

0 Shares
You May Also Like