Cele mai importante functii ale SemRush

0 Shares
0
0
0

Cele mai importante functii ale SemRushUtilizati instrumentul SEMrush Domain vs. Domain pentru a obtine o prezentare vizuala de pana la 5 domenii pe fiecare incercare, astfel incat sa puteti compara si contrasta datele. Acest instrument va ajuta sa efectuati o analiza competitiva usor si eficient si va ofera o imagine de ansamblu asupra peisajului competitiv folosind algoritmul Venn, astfel incat sa puteti vedea diagramele dvs. si ale relatiilor de cuvinte cheie ale concurentului dvs.

Acest instrument face ca extragerea de date si analiza datelor sa fie mai prietenoasa si mai accesibila, astfel incat sa puteti monitoriza independent aceste informatii fara a trebui sa externalizati o echipa profesionista.

Daca cautati o modalitate foarte rapida de a revizui datele concurentului dvs., instrumentul SEMrush Charts va ofera diagrame vizuale care descriu performanta online a concurentului dvs.

Aflati cat de multi vizitatori se indreapta pe site-ul concurentului dvs., cantitatea de trafic pe care concurentul dvs. o conduce pe site-ul dvs. prin cautari platite, obtineti sumele estimative ale sumelor cheltuite de concurenti pe Google Adwords, cuvinte cheie de top pentru rezultatele cautarii, precum si cuvintele cheie pierdute si in scadere, care nu le mai clasifica in topul motoarelor de cautare.

Distribuiti toate datele pe care le aflati pe SEMrush intr-un document PDF formatat frumos, astfel incat sa puteti pastra colegii, superiorii, clientii sau investitorii in cunostinta.

Cu instrumentul rapoartelor mele SEMrush puteti crea rapoarte personalizate cu branding-ul companiei dvs., adaugati comentarii si adnotari pentru a va clarifica constatarile, pentru a structura rapoartele asa cum doriti, pentru a crea sabloane pre-proiectate, astfel incat oricine din echipa dvs. sa poata crea o lista precum si rapoartele de programare.

Nu ramaneti blocat dupa aceleasi cuvinte cheie, ramificati-va la alte cuvinte cheie relevante care se potrivesc cu obiectivele companiei dvs., ceea ce va poate ajuta sa obtineti mai mult succes in clasamentele de continut si in campaniile de marketing.

Instrumentul Magic pentru cuvinte cheie SEMrush va permite sa gasiti peste 2 milioane de cuvinte cheie din care sa alegeti dupa introducerea unui cuvant cheie “seed”. Puteti apoi sorta rezultatele dupa volumul de cautare, dificultate de clasificare, competitivitate, date CPC si multe altele intr-o singura masa usor de citit. Aceste rezultate se refera la cuvantul cheie de insamantare pe care l-ati introdus si puteti sa restrangeti in continuare rezultatele dupa subiectul cautarii, astfel incat sa puteti obtine cu adevarat un cuget asupra cuvintelor cheie care va sunt cele mai relevante.

Noi am cautat SemRush cumparat in grup si am gasit cel mai bun abonament care ne ofera acces la peste 80 de utilitare SEO foarte eficiente pentru fiecare campanie. Conturile sunt premium si pot fi folosite la potential maxim.

Acest instrument va ajuta sa gasiti cuvintele cheie cu lunga durata care sunt valabile pentru afacerea dvs., astfel incat sa puteti crea mai multe oportunitati de a viza acele cuvinte cheie in continut, copiati, campanii publicitare si doar pentru a va stimula pozitia globala de clasare a motorului de cautare.

Puteti compila, de asemenea, toate cele mai bune cuvinte cheie din Magic Tool si va ajuta sa gasiti intr-o singura lista la care aveti acces oricand, astfel incat sa aveti toate datele necesare la indemana atunci cand aveti nevoie sa le utilizati

0 Shares
You May Also Like