Care sunt cele mai cautate piese pentru telefoanele Asus?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai cautate piese pentru telefoanele Asus?Fie ca ne place sa recunoastem acest lucru, fie ca nu ne place, telefoanele mobile sunt o necesitate pentru fiecare dintre noi in zilele noastre. Fara sa ne dam seama, odata cu trecerea timpului, am ajuns sa fim dependenti de aceste dispozivite.

In aceste conditii este cat se poate de firesc ca fiecare dintre noi sa ne dorim dispozitive foarte performante, care sa faca fata tuturor cerintelor noastre. Cei care isi doresc telefoane mobile performante, de la producatori renumiti, si care sa nu coste foarte multi bani, cel mai probabil isi vor indrepta atentia spre dispozitive de la Asus.

La fel ca orice alte telefoane mobile insa, si telefoanele Asus sunt sensibile, si pot intampina diferite probleme de functionare, si pot ajunge in service pentru inlocuirea unor piese.

Cele mai multe telefoane de la Asus care ajung in service au nevoie de un display Asus, dat fiind faptul ca nu au fost protejate corespunzator de catre utilizatori, iar in urma primului impact, s-a ajuns la craparea ecranului.

Deasemenea, din cauza impactului are de suferit si touchscreenul, nu doar display-ul, asa ca telefoanele care ajung in service pentru inlocuirea display-ului, necesita si o inlocuire touchscreen Asus.

Cu siguranta aceste vesti nu sunt tocmai bune dat fiind faptul ca utilizatorii vor trebui sa suporte din propriul buzunar costurile reparatiei, in ciuda faptului ca telefonul poate inca se afla in perioada de garantie.

Revenind la touchscreen, acesta poate intampina probleme odata cu trecerea timpului chiar si in cazul in care telefonul a fost protejat in mod exemplar. Se poate ca totusi, datorita utilizarii frecvente a telefonului pentru jocuri, touchscreenul sa nu mai faca fata cu succes cerintelor de la un anumit moment dat.

Exista deasemenea situatii in care utilizatorii de telefoane Asus ajung cu telefonul in service pentru a-si comanda o baterie Asus noua, compatibila cu telefonul pe care il detin. Se stie faptul ca bateriile smartphone-urilor nu rezista foarte mult timp incarcate, iar acest lucru este valabil si in cazul telefoanelor de la Asus.

Service-urile gsm comercializeaza de regula si piese smartphone si accesorii smartphone, asa ca utilizatorii pot alege sa isi caute bateria Asus intr-un service gsm.

Unele dispozitive de la Asus intampina probleme privind incarcarea, astfel ca utilizatorii nu au altceva de facut, decat sa isi duca telefoanele in service dupa ce incearca toate variantele de incarcare acasa, si telefonul tot nu se incarca.

Se poate ca in acest caz problema sa fie incarcatorul defect, iar utilizatorii aflati intr-o asemenea situatie neplacuta, sa isi gaseasca incarcatorul potrivit pentru telefonul lor Asus intr-un service gsm din oras. Un incarcator Asus cu siguranta nu costa foarte multi bani.

Ei bine, acestea sunt cateva probleme cu care se pot confrunta persoanele care atunci cand isi doresc un smartphone performant, se orienteaza spre un model de la Asus, iar un display, un touchscreen, baterie sau chiar si un incarcator sunt piesele pe care le cumpara cel mai des utilizatorii care detin un telefon de la Asus.

0 Shares
You May Also Like