Ce accesorii smartphone folosim in masina?

0 Shares
0
0
0

Ce accesorii smartphone folosim in masina?In prezent, cele mai multe persoane care isi cumpara un smartphone nou, isi indreapta atentia si spre cateva accesorii telefoane, iar in urmatoarele randuri vom vedea despre ce este vorba.

Fiecare isi alege accesoriile in functie de preferinte, si nu in ultimul rand in functie de necesitati, astfel ca persoanele care sunt pasionate de fotografii, mai ales cele carora le place sa isi faca selfie-uri, isi vor alege de fiecare data un selfie stick.

In schimb, exista soferi care nu au neaparat nevoie de un selfie stick, insa acestia au nevoie de diferite alte accesorii telefoane pentru masina, iar in continuare le vom enumera.

Casca bluetooth este primul accesoriu spre care trebuie sa isi indrepte atentia orice sofer. Se stie faptul ca este interzis vorbitul la telefon in Romania in timp ce ne aflam la volan, asa ca soferii pentru a vorbi la telefon pot folosi o casca bluetooth.

Se gasesc asemenea accesorii smartphone la magazinele operatorilor de telefonie mobila, se gasesc deasemenea casti bluetooth la service-urile gsm sau chiar si la magazinele online de specialitate.

Apoi, cu siguranta un selfie stick nu este singurul accesoriu smartphone necesar unui sofer. Un sofer care se afla mai mult in trafic decat acasa, cu siguranta are nevoie si de o solutie pentru a-si incarca telefonul, asa ca pentru acesta un incarcator auto pentru smartphone este mai mult decat ideal.

Se gasesc incarcatore auto pentru toate telefoanele, astfel ca soferii au acum posibilitatea de a-si incarca dispozitivele atunci cand se afla in trafic, conectand incarcatorul auto la bricheta masinii.

Un alt accesoriu extrem de util pentru un sofer, poate sa fie bateria externa. In cazul in care acesta se afla in cursa, dar face o pauza bine-meritata dupa ce a condus mai multe ore, poate alege sa isi incarce telefonul folosind bateria externa. O baterie externa buna, care are o capacitate mare, poate sa incarce de doua – trei ori un smartphone, in functie si de capacitatea bateriei telefonului.

Un suport smartphone este deasemenea extrem de important si de util pentru orice sofer. In zilele noastre din ce in ce mai putini soferi folosesc dispozitivele gps clasice, pe care le cunoastem cu totii.

In prezent, Google Maps sau Waze sunt aplicatiile pe care soferii le folosesc pentru a ajunge la destinatie. Pentru a vedea hartile, soferii au nevoie sa aiba telefonul la vedere, asa ca un suport auto pentru smartphone poate sa fie perfect.

Exista diferite tipuri de suporturi smartphone, unele se lipesc pe bord, altele pe se prind de parbriz, alte suporturi smartphone vin prinse grila de la ventilatie.

Asadar, acestea sunt accesoriile spre care trebuie sa isi indrepte atentia un sofer pentru a folosi smartphone-ul atunci cand se afla la volan. Cu siguranta insa, chiar si soferii trebuie sa aleaga accesorii de protectie pentru telefonul lor mobil, iar aici amintim in primul rang geamul de protectie din sticla pentru display, dar si husa smartphone.

Soferii de regula isi aleg carcase simple din silicon, pentru a putea prinde telefonul in suportul smartphone fara a-l mai scoate din husa.

0 Shares
You May Also Like