De ce sa iti cumperi un telefon Xiaomi

0 Shares
0
0
0

De ce sa iti cumperi un telefon XiaomiPret scazut – Specificatii excelente

Pretul este cel mai important factor pe care l-ati luat in considerare cand cumparati un smartphone. Nu toata lumea si-a putut permite un iPhone. Astfel, Xiaomi acorda o importanta deosebita vanzarii  dispozitivelor. Chiar si cel mai recent smartphone Xiaomi Mi5 cu caracteristici premium costa sub 400 $.

Deoarece este intotdeauna mai bine sa se vanda un produs de 100 $ la 1000 de persoane decat un produs de 1000 $ la 100 de persoane avem aceste preturi mici.

Dar costul nu a compromis niciodata specificatiile de pe smartphone-uri. Xiaomi reuseste sa vanda acele smartphone-uri cu specificatii excelente la preturi mici, pe care alte marci cum ar fi Samsung le vand aproape dublu pret. Un avantaj este ca gasesti peste tot inlocuire display Xiaomi.

De ce dispozitivele Xiaomi sunt atat de ieftine?

Cum poate Xiaomi sa-si vanda smartphone-urile la preturi foarte mici, in timp ce alte companii nu pot. Pentru ca …

Xiaomi vinde produsul direct catre consumatori prin intermediul magazinelor online. Nu exista distributie offline. Nici un distribuitor.

Xiaomi nu cheltui bani pe Publicitate. Ei se bazeaza pe Social Media si un cuvant de spus din partea clientilor fericiti existenti. Ati vazut vreodata o reclama TV a lui Xiaomi?

Acest lucru ajuta Xiaomi sa economiseasca mai multi bani si sa ajute la vanzarea de telefoane inteligente la preturi incredibil de scazute.

  1. Calitatea superioara a hardware-ului si a constructiei

Preturile scazute nu au definit niciodata calitatea telefonului Xiaomi. Chiar daca ei vand telefoane inteligente la preturi scazute, nu au compromis niciodata calitatea hardware-ului si materialele Build.

Procesorul Snapdragon hardware-ul premium al smartphone-urilor Xiaomi

Procesor – cand vad smartphone-uri la preturi reduse, imi se pare ca cei mai multi dintre ei folosesc procesoare MediaTek de calitate scazuta. Dar spre deosebire de altele, aproape fiecare smartphone Xiaomi ruleaza pe un procesor Snapdragon, care este considerat cel mai bun procesor.

Constructie de calitate – Materialul folosit atat pentru construirea interioare cat si pentru exterior al unui smartphone Xiaomi este de asemenea de inalta calitate.

  1. Camera Mare

Asa cum am spus deja ca Xiaomi utilizeaza hardware de inalta calitate, modulul camerei foto nu face exceptie. Indiferent daca este vorba de smartphone-ul cel mai accesibil sau de modelul emblematic, smartphone-urile Xiaomi au avut intotdeauna o camera decenta si o camera excelenta.

Chiar si pretul de 100 de dolari Redmi 2, considerat cel mai bun telefon cu aparat foto din gama de preturi, poate face fotografii uimitoare si inregistrari video la rezolutia de 1080p.

Xiaomi Mi5, lansat recent, este un stabilizator optic al imaginii pe care il gasiti de obicei numai in smartphone-uri cum ar fi iPhone 5s sau 6s, LG g4 si asa mai departe, ceea ce va costa mai mult de 600 $ (40K INR) .

Xiaomi, care a fost infiintata in 2010 de fostul Kingsoft CEO Lei Jun a inceput ca o companie de software, oferind o versiune personalizata de Android, MIUI. Nu au fost initial producatori de smartphone-uri.

In 2011, au inceput sa-si faca propriul hardware si au lansat primul smartphone cu MIUI. MIUI a fost produsul principal si de puterea lui Xiaomi.

 

0 Shares
You May Also Like