Husele waterproof pentru telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Numarul foarte mare de clienti ce achizitioneaza huse pentru telefoanele mobile i-a determinat pe creatorii celor obisnuite sa se remarce prin inventarea unui nou tip de husa si anume cea waterproof.

De obicei, cand ne referim la ceva ce are aceasta proprietate waterproof ne gandim ca nu lasa sa patrunda apa sau este realizata dintr-un material ce nu poate fi deteriorat din cauza atingerii cu apa, insa aceasta husa este mult mai mult decat atat.

Ea poarta de fapt numele de Husa Waterproof Bag care intregeste caracteristicile sale. Faptul ca este o husa rezistenta la apa, ofera posibilitatea de a intra in mare, piscina sau orice alt loc cu multa apa fara ca telefonul ce se afla in aceasta husa sa fie afectat.

Dimensiunile acestor huse telefoane se potrivesc mai multor modele de telefon pornind de la cele mai mici, fragile, pana la cele cu dimensiuni destul de mari apropiate chiar de cele ale tabletelor.

Husa este transparenta fapt ce vine in avantajul celor care o folosesc deoarece permite folosirea telefonului in conditii foarte bune. Este compatibila asa cum este precizat si mai sus cu orice model de telefon si are o forma care permite folosirea foarte usoara a telefonului.

Materialul din care este creat acest model inedit de husa este din plastic PVC transparent  si foarte flexibil. Faptul ca ofera posibilitatea de a lua telefonul in apa nu este insa singurul avantaj, ceea ce o face cu adevarat speciala este faptul ca permite folosirea touch screen-ului in conditii normale, ba chiar mai mult cei ce detin un astfel de tip de husa pot vorbi la telefon, face poze sau filmari subacvatice.

Singura conditie pe care o impune folosirea acestui model de husa este inchiderea. Pentru a folosi in conditii optime aceasta husa rezistenta la apa si pentru a nu risca sa apara probleme la telefon datorita patrunderii apei, aceasta trebuie inchisa ermetic. Astfel nici aerul si nici apa nu vor putea patrunde in interiorul ei.

In cazul in care persoanele doresc sa tina la suprafata telefonul pentru a nu risca sa il piarda in apa au posibilitatea de a umple husa cu aer iar mai apoi va trebui inchisa corespunzator, iar husa va pluti deasupra apei.  Inca un avantaj ar fi reprezentat de faptul ca, datorita aspectului sau, aceasta husa poate fi folosita atat sub apa cat si in afara acestui mediu, fara nicio problema.

In plus, ea are si rolul de a apara telefonul mobil impotriva zapezii, prafului sau nisipului. Toate aceste avantaje pe care husa Waterproof Bag le pun la dispozitie au scopul de a satisfice toate necesitatile si dorintele clientilor, acestia nefiind nevoiti sa acorde o suma mare pentru achizitionarea acestei huse, cel mai important lucru fiind rezistenta sporita a ei si protectia pe care o ofera telefonului mobil.

0 Shares
You May Also Like