De ce sa iti cumperi un smartphone sau o tableta?

0 Shares
0
0
0

De ce sa iti cumperi un smartphone sau o tableta?Putini sunt cei care nu folosesc,  in zilele noastre, tehnologia in ceea ce fac. Gadgeturi precum tabletele si smartphone-urile, pentru care poti gasi acum display iPhone 5, au devenit tot mai accesibile pentru publicul larg si mai performante,  tehnologia avansand foarte mult in acest domeniu in care inovatiile sunt la ordinea zilei.

Lumea este in continua schimbare,  iar oamenii cauta acum produse care sa se poata interconecta intre ele si sa le ofere acces tuturor la ceea ce le este necesar in activitatea lor. Practic,  un gadget ca tableta sau smartphone-ul nu e folosit la intreaga lui capacitate daca nu dispune de o conexiune la internet.

Internetul transforma complet un astfel de dispozitiv si le ofera utilizatorilor acces la foarte multe aplicatii si optiuni pe care ei le pot folosi. Acum,  multi folosesc platformele de tip cloud pentru a stoca diferite tipuri de fisiere si pentru a avea acces la ceea ce doresc fara a incarca in mod inutil capacitatea de stocare a unui dispozitiv.[adsenseyu1]

Serviciile de cloud sunt foarte utile pentru stocarea fotografiilor,  a muzicii preferate, a fisierelor de diverse tipuri sau chiar a unor materiale video. Pe piata exista multe aplicatii care iti ofera acces gratuit la serviciul si platforma cloud, totul fiind la indemana oricui dispune de un gadget cu conexiune la internet.

Astfel de aplicatii sunt foarte usor de utilizat de catre oricine si iti usureaza mult munca pe care o depui. De exemplu, daca esti acasa si vrei sa scrii un document,  dar nu il vei termina pentru ca trebuie sa pleci apoi la serviciu, il poti stoca in programul sau aplicatia denumita Dropbox si vei avea acces la el de oriunde doresti.

Conditia e ca acest program sa fie instalat in dispozitivele de pe care doresti sa il accesezi. O alta varianta de serviciu cloud care iti este oferit gratuit e Google Drive,  instalarea si utilizarea lui fiind usor de facut de catre oricine.

Tableta mai este folosita de multi care vor sa urmareasca materiale multimedia pe ea sau de catre cei care doresc sa aiba acces la programe de televiziune oriunde ar merge ei. Exista chiar si tablete care pot fi folosite cu functia de telefon, ele permitand atasares unei cartele SIM 3G cu ajutorul caruia oricine poate avea acces imediat la servicii de telefonie si date.

[adsenseyu1]

Exista si numeroase aplicatii care ofera posibilitatea accesului la servicii de telefonie,  insa conditia este,  in acest caz,  sa existe o conexiune buna la internet. Internetul poate fi accesat in marile orase prin Wi-Fi,  in mod gratuit sau poate fi obtinut printr-un abonament de date care sa includa un plan tarifar accesibil pentru tine.

Astfel,  pentru unii utilizatori tableta inlocuieste cu succes telefonul mobil pentru ca aceste dispozitive indeplinesc functii asemanatoare si au performante similare. In plus,  atunci cand vei fi nehotarat ce gadget sa iti cumperi,  ai putea apela la o solutie la fel de buna: le poti cumpara pe ambele pentru ca pretul lor e in continua scadere pe piata de profil.

0 Shares
You May Also Like