Folia care se regenereaza pentru protectia telefoanelor

0 Shares
0
0
0

Folia care se regenereaza pentru protectia telefoanelor
Multi dintre utilizatorii de smartphone-uri platesc sume considerabile pe aceste dispozitive, iar intr-un moment de neatentie sau chiar de oboseala, il pot scapa pe jos si ecranul se poate sparge sau zgaria, acest lucru ducand la reparatii costisitoare si la o perioada in care veti fi nevoit de aceste imprejurari sa cumparati un nou telefon.

Marea noutate este aceea ca puteti sa optati pentru folosirea unei folii care se regenereaza. Aceasta folie care se regenereaza isi are originile in domeniul militar, unde este folosita pentru elice de elicoptere care ruleaza cu viteza mare, protejandu-le de praf, mizerie si nisip. Acum aceasta tehnologie poate fi utilizata si de dumneavoastra pentru a va proteja telefonul.

Aceasta tehnologie este perfecta pentru telefoanele de ultima generatie.

Tempered glass ultra smart protection este o tehnologie care ofera o claritate excelenta a ecranelor si o senzivitate ridicata. Este folosita si la geam de protectie Samsung.

De asemenea, aceasta tehnologie ultrasmart protection are un strat de silicon creat special pentru o protectie speciala impotriva unor socuri, iar stratul de silicon adeziv ofera o lipire speciala si fara urme in cazul unei dezlipiri voite.

Daca doriti o folie invizibila pentru smartphone, este recomandata Clasic Smart Protection, aceasta fiind o folie revolutionara care ofera o garantie de 10 ani impotriva deteriorarii, ingalbenirii, exfolierii si totodata pierderii claritatii.

Folia adeziva este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0,2 mm. Stratul de suprafata este creat din polimeri speciali care se repara singuri in timp, eliminand toate urmele de zgarieturi. Datorita compozitiei folosite, partea lipicioasa a foliei nu lasa nicio urma, in cazul in care se doreste o schimbare sau o inlaturare a acesteia.

Aceasta folie este folosita in multe domenii de activitate de la domeniul militar la domeniul auto, dar pe care o puteti instala cu mult succes atat pe laptop, tableta, sau smartphone.

Este important de stiut ca aceasta folie vine in variante atat pentru ecran, cat si pentru spatele telefonului, special pentru cei care sunt atenti la aspectul gadget-ului lor. Instalarea se face foarte usor, chiar si pentru cei foarte putin indemanateci, dat fiind faptul ca se livreaza un pachet complet, care contine folia Smart Protection, microfibra, cardul de instalare, un spray si bineinteles instructiunile de instalare.

Folia Mirror Smart Protection este o folie asemanatoare, avand calitatea premium. Cei care sunt pasionati de imaginea lor, se pot bucura acum de cea mai usoara si mai ales eleganta folie de pe piata.

Tempered Glass-Ultra Smart Protection si Mirror Smart Protection ofera protectie doar pentru display-ul gadget-ului, drept pentru care exista si posibilitatea achizitionarii pachetelor mixte.

Folosind aceste folii de protectie veti reusi, fara doar si poate, economisirea unor sume importante, care altfel ar fi fost alocate pentru reparatia display-ului smartphone-ului sau tabletei dumneavoastra, in special pentru geam de protectie Samsung care trebuie protejat in orice situatii care produc daune acestui smartphone fabricat de Samsung pentru o functionare indelungata in conditii de maxima siguranta, dar care nu depind de producatori.

0 Shares
You May Also Like