Magazinele online unde iti poti vinde electronicele de care nu mai ai nevoie

0 Shares
0
0
0

Magazinele online unde iti poti vinde electronicele de care nu mai ai nevoiePoate credeti ca puteti obtine mai mult de 189 dolari pentru iPhone, asteptand cumparatorul potrivit sau licitand de pe dispozitiv. O istorie a vanzarilor licitate eBay recent a aratat acelasi telefon iPhone 3GS (16 GB) care se vinde pentru 215 dolari – 250 dolari, in functie de optiunile incluse in telefon.

Daca esti interesat de amanet electronice, cea mai buna oferta este pe Bestamanet.ro.

Daca va asumati un risc si daca aveti rabdare, puteti castiga bani suplimentari prin vanzarea directa a telefonului dvs. online. Cu pietele online, cumparatorii pot examina dispozitivele de vanzare pe mai multe site-uri, inainte de a alege cea mai buna afacere. Vanzatorii nu au nici o garantie pentru o vanzare, dar exista potentialul pentru o recompensa mai mare in dolari.

Trei dintre cele mai populare piete pentru a vinde telefonul dvs. includ:

  1. Licitatia pe eBay

Vanzarea telefonului dvs. pe eBay poate fi o propunere riscanta si costisitoare daca nu aveti cunostinta despre modul in care functioneaza site-ul web. Exista multe modalitati de a deveni o victima a unei inselatorii pe eBay, cu putine metode de a va recupera paguba.

De asemenea, veti plati taxele de licitatie eBay si PayPal. De fapt, daca telefonul se vinde pentru 215 dolari printr-o licitatie eBay traditionala, comisioanele dvs. eBay si PayPal ar scadea pretul de vanzare total la 189,11 USD.

Faceti matematica pentru a afla linia de jos, si de a determina daca vanzarea telefonului dvs. folosind o licitatie eBay este potrivita pentru tine. In cele din urma, retineti ca, daca va vindeti telefonul la licitatie, trebuie sa urmariti intreg procesul de licitatie/vanzare a telefonului.

Serviciile de vanzare instant va ofera o suma mai mica, garantata, astfel incat sa poata sa re-vanda dispozitivul, adesea pe eBay. Prin vanzarea telefonului la o licitatie eBay, eliminati intermediarul si aveti potentialul de a castiga mai multi bani.

   2. Craigslist

Daca nu doriti sa platiti taxele de vanzare eBay, puteti sa va listati telefonul de vanzare pe Craigslist. Cu toate acestea, in general, trebuie sa intalniti cumparatorul in persoana pentru a vinde dispozitivul si el sau ea poate fi un escroc care incearca sa profite de dvs.

Nu aveti nicio protectie impotriva vanzarii pe Craigslist, daca nu faceti cumparatorul sa semneze un contract. Chiar si asa, exista multe escrocherii comune pe Craigslist, pe care trebuie sa le aveti in vedere. In plus, Craigslist va permite sa listati telefonul la orice pret doriti si sa solicitati interes prin e-mail, fara nici o cerinta de a vinde. Daca nu gasiti un cumparator potrivit, nu ati pierdut nimic si nu ati pierdut bani.

    3. Piata Facebook

Puteti de asemenea sa listati articolele de vanzare pe Facebook la un pret stabilit, fara taxe. Daca nimeni nu cumpara articolul, nu pierdeti nimic. Daca cineva doreste sa cumpere articolul, dar incearca sa negocieze pretul la o suma nerezonabil de mica, nu trebuie sa accepti oferta.

Trebuie sa intalniti cumparatorul in persoana pentru a finaliza tranzactia. Cu toate acestea, puteti opta pentru a lista articolul intr-o vanzare privata pe Facebook, astfel incat numai prietenii dvs. sa poata vedea articolul de vanzare.

Acest lucru limiteaza foarte mult numarul de clienti potentiali, dar va cresteti siguranta, stiind ca un prieten sau o cunostinta nu va incerca sa va fure telefonul.

 

0 Shares
You May Also Like