Primi pasi in crearea unui site web

0 Shares
0
0
0

Primi pasi in crearea unui site webPentru a lansa un site web pe internet, adica pentru a-l face disponibil oricui vrea sa-l viziteze online, avem nevoie de trei lucruri. In primul rand avem nevoie de pagina web propriu-zisa, care poate fi creata folosind diferite limbaje precum HTML, PHP, MySQL, Java, JavaScript. Apoi, avem nevoie de un domeniu, un spatiu virtual gen numesite.ro, .com, .org si asa mai departe.

Ultimul lucru si cel mai important este sa avem hosting, un server fizic de unde sa poata rula site-ul. Este evident faptul ca putem folosi propriul calculator drept server, insa ar trebui sa avem o conexiune la internet de mare viteza si sa tinem calculatorul deschis tot timpul, astfel incat site-ul sa poata fi accesat oricand.

Cel mai usor este sa apelam la servicii profesionale atunci cand vrem sa cream un site web pentru firma noastra. Fie ca este vorba despre o firma care ofera servicii sau care vinde produse, sau un web site de informare, este bine ca acesta sa aiba un continut corespunzator, cat mai relevant domeniului de activitate al firmei.

[adsenseyu1]

Sunt multi webmasteri care incearca sa imbunatateasca traficul unui site web prin folosirea unor cuvinte cheie care nu au legatura directa cu ceea ce exista pe site. Acest lucru, desi poate aduce vizitatori in plus, nu este indicat. Este mai bine sa apelam la specialisti in SEO precum IT Exclusiv.

La ce trebuie sa ne asteptam atunci cand optam pentru crearea unui site web care sa fie optimizat SEO? Am putea crede initial ca este vorba despre numarul de cuvinte cheie si localizarea acestora in pagini, fie ca este vorba despre titluri ale paginilor sau in descrierea acestora.

Aceasta reprezinta insa numai o mica parte din ceea ce inseamna optimizarea unui site web. Profesionistii in SEO vor avea in vedere si optimizarea imaginilor, a design-ului paginii, link-urilor, si a vitezei de incarcare a site-ului. De asemenea, va fi avuta in vedere si o asociere a site-ului cu alte pagini web, precum un blog sau conturi de pe retele de socializare precum Facebook, Youtube sau Twitter.

[adsenseyu1]

Intr-adevar, nu trebuie subestimat faptul ca, la inceput, dar si in decursul dezvoltarii unui site web, este necesara o strategie de promovare inteligenta. Folosirea a ceea ce numim Social Media este esentiala si calea cea mai rapida catre popularitate si succes.

Nu trebuie sa uitam faptul ca un advertising serios trebuie sa aiba in spate si un continut relevant, care sa aduca un beneficiu vizitatorilor. Pana la urma, aici este vorba de comert. Daca vrem ca oamenii sa ne viziteze, trebuie sa facem in asa fel incat sa le oferim ceva pentru care sa merite sa stea si sa revina pe viitor.

Daca vrem sa avem parte de servicii de calitate este bine sa apelam la o firma care ofera servicii complete in ceea ce priveste crearea de site-uri web. Acestea includ design-ul site-ului astfel incat sa fie relevant domeniului de activitate dar si optimizarea SEO, crearea de magazine virtuale, marketingul online si promovarea site-ului. Putem afla mai multe despre astfel de pachete de servicii vizitand Itexclusiv.ro.

0 Shares
You May Also Like