Samsung anunta ca va retrage de pe piata toate device-urile Galaxy Note 7

0 Shares
0
0
0

samsung-anunta-ca-va-retrage-de-pe-piata-toate-device-urile-galaxynote7
Exact acum o luna, cei de la Samsung au anuntat ca seria de smartphone-uri Galaxy Note 7 va fi “discontinued”, cu alte cuvinte vor renunta la acest model, la scurta vreme dupa ce acesta a aparut. Iti doresti reparatii Samsung pentru smartphone? Intra pe Service-Gsm.ro.

Personal, nu stiu ce-a fost in capul celor de la Samsung, inainte si dupa lansarea acestui telefon. O companie de o asemenea anvergura nu mai are voie in ziua de astazi sa faca asemenea greseli, mai ales ca s-au produs si unele accidente cu modelul respectiv, unele persoane fiind chiar ranite.

Desigur, brandul Samsung a primit o lovitura foarte grea, dupa lansarea acestui model si de aceea nici noi nu putem sa nu ne intrebam cum de au putut face o asemenea greseala.

Fara sa mai lungim vorba, important este ca Samsung a decis sa retraga toate aceste modele de pe piata si nu numai sa le retraga, nici macar nu le vor mai produce.

Din punctul nostru de vedere aceasta este o decizie buna. Astfel de produse trebuie testate foarte bine inainte de lansare, “testare” insemnand chiar verificarea la sange a sute de exemplare dintr-un anumit model si nu doar cateva.

Producatorii din top 5, trebuie sa aiba un control al calitatii exigent si care sa nu faca asemenea greseli, inainte de lansarea efectiva a unui telefon anume si de aparitia acestuia in vitrinele magazinelor de profil.

“Siguranta clientilor nostri este cea mai mare prioritate a noastra si datorita acestui lucru, am decis sa retragem modelul Galaxy Note 7, de pe piata”, declara un oficial de la Samsung. Investitorii se tem ca va urma un fel de criza a celor de la Samsung, ca urmare a acestei probleme recent aparute, sperand ca brandul sa nu sufere si mai mult de pe urma acestei afaceri, pentru ca oricum rapoartele financiare nu prevestesc nimic bun, la sfarsitul acestui an.

Unele rapoarte sugereaza ca cei de la Samsung au pierdut mai bine de 17 miliarde de dolari, din momentul in care au inceput sa apara problemele cu aceasta gama de smartphone-uri.

De asemenea share-urile Samsung la nivel gobal, au scazut cu aproximativ 8 procente, cel mai mare declin intr-o singura zi, inregistrat in 8 ani de zile. Aceasta cadere brusca a survenit in momentul in care Samsung a decis sa anunte clientii, sa-si trimita inapoi device-urile Galaxy Note 7 recent cumparate, recunoscand practic problema grava cu care acestea se confruntau.

Cei mai multi analisti considera ca Samsung ar trebui sa renunte complet la aceasta gama si sa lanseze direct anul viitor, noul device Galaxy Note 8. Conform unor surse, cei de la Samsung lucreaza deja la un nou model, care va fi verificat foarte bine inainte de lansare, pentru ca astfel de probleme sa nu mai apara. In ceea ce ne priveste, toata aceasta afacere a Samsung ne-a lasat un gust amar, dar le dorim succes de acum inainte, sperand ca nu vor mai face astfel de greseli.

0 Shares
You May Also Like