Cum sa aveti dinti mai albi in doar cateva minute?

0 Shares
0
0
0

 Cum sa aveti dinti mai albi in doar cateva minute?
Cu toate ca medicii stomatologi ofera servicii de albire profesionala a dintilor. este mult mai ieftin sa se realizeze acest lucru, folosind benzi albire dinti. Acestea se pot obtine de la farmacie, fara prescriptie medicala si se pot aplica cu usurinta, la domiciliu, pentru a reda dintilor culoarea naturala si stralucirea.

Cele mai multe benzi de albire sunt realizate din polietilena, un material plastic subtire si elastic, acoperit cu peroxid de hidrogen, de,concentratii diferite. Aplicati benzile pe dinti conform instructiunilor de pe pachet, astfel incat gelul sa vina in contact cu smaltul dintelui. Acest lucru permite substantei sa indeparteze petelor de pe suprafata dintilor.

Avantajul principal al benzilor de albire consta in faptul ca sunt putin costisitoare, plasticul si peroxidul fiind materiale relative ieftine pentru fabricare. Cele mai multe pachete vin cu doua seturi de benzi. Un set este pentru dintii superiori, iar celalalt pentru dintii inferiori.

Benzile sunt insotite de instructiuni care ne informeaza despre cat de mult se lasa sa actionize asupra dintilor. De obicei, trebuie folosite de doua ori pe zi, pentru aproximativ doua saptamani. In cele din urma, benzile de albire dau rezultate rapide, dintii se albesc in termen de cateva zile, iar rezultatele ar trebui sa dureze cel putin patru luni.

Inainte de aplicarea benzilor de albire, dintii trebuie periati. Daca nu se efectueaza acest lucru, bacteriile vor fi prinse intre banda si dinti, scazand eficienta benzilor. Cu toate acestea, benzile trebuie applicate dupa 30 minute de la periaj, deorece gelul poate irita gingiile.

Daca vedeti pete sau exces de gel pe dinti, dupa indepartarea benzilor, aveti posibilitatea sa-i periati imediat, neafectandu-i.

Efectul utilizarii benzilor de albire este sigur. Cu toate acestea, daca folositi benzi care contin dioxid de clor, ati putea distruge smaltul dintilor, existand pericolul aparitiei cariilor dentare.

Chiar si in cazul in care benzile nu contin dioxid de clor, este important sa respectati instructiunile de pe ambalaj. Nu folositi benzile de albire mai mult decat este recomandat! In cazul in care gingiile sunt iritate dupa folosirea acestui produs, intrerupeti imediat utilizarea si apelati la un medic stomatolog.

Exista, de asemenea, riscul de a inghiti peroxid de hidrogen, care este toxic. Nu intrati in panica, daca ati inghitit putin gel, deoarece in cantitate mica, nu prezinta pericol. Totusi, in cazul in care ingerati prea mult gel, ar putea fi fatal. De aceea faceti tot posibilul sa nu inghititi gel atunci cand utilizati benzile de albire, pentru a preintampina aparitia efectelor secundare negative.

Exista doua tipuri de benzi de albire. Cele mai frecvente sunt cele care se aplica, pe dinti, timp de aproximativ 30 minute, dupa care se indeparteaza. Acestea se folosesc de doua ori pe zi, timp de doua saptamani. Exista, de asemenea, benzi care se dizolva in mod automat in momentul in care vin in contact cu saliva.Aceste benzi nu trebuie eliminate.

Albirea dintilor, cu ajutorul benzilor de albire, reprezinta un mod eficient si ieftin. Daca urmati instructiunile de folosire, nu ar trebui sa aveti probleme. Trebuie sa mai retineti un amanunt: in urma folosirii acestor benzi, albirea dintilor se face numai pe partea din fata, nu si pe cea din spate. Daca doriti sa obtineti spatele dintilor albi, va trebui sa apelati la medical stomatolog.

0 Shares
You May Also Like