Sunt preferate la amanet bijuteriile din aur si argint?

0 Shares
0
0
0

Sunt preferate la amanet bijuteriile din aur si argint?Atunci cand amanetati bijuteriile, de preferat sunt doua metale pretioase de preferat: aurul si argintul. Aurul este desigur foarte pretios, este chiar o moneda de schimb, si reprezinta cea mai comuna garantie pentru imprumuturile amanetate. Argintul este, de asemenea, un metal pretios, dar ca valoare mai mica decat aurul.

Va doriti sa duceti la amanet bijuterii orice bijuterie din aur sau din argint, atunci iata procedura. Casele de amanet stabilesc pretul in functie de calitatea si tipul aurului sau argintului, printr-o evaluare rapida si corecta, tinand cont de gramaj, puritate, uzura, forma. Imprumuturile banesti garantate cu aur sau argint sunt oferita indiferent de carataj, forma sau daca bijuteriile sunt intregi sau rupte, aici difera insa suma oferita.

Toti clientii sunt tratati la fel, indiferent de provenienta lor. Desigur ca pentru bijuteriile din aur, spre deosebire de cele din argint, sumele obtinute sunt mult mai mari. Dar si la argint conteaza calitatea sa, gramajul, gradul de uzura, sau forma.

Atat pentru bijuteriile din aur, precum si pentru cele din argint veti incheia un contract de amanet cu respectiva casa de amanet, in general de 30 de zile, dar cu posibilitatea de prelungire. In cazul prelungirii, se va achita un comision, conform fiecarei case de amanet. Desigur, ca oricine isi doreste sa poata sa rascumpere bijuteria din aur sau argint.

Normal ca sunt preferate bijuteriile din aur si argint, pentru ca acestea sunt valoroase, deci reprezinta cea mai mare parte din vanzarile de bijuterii de pe piata, in consecinta vor fi preferate ca amanetare. In primul rand, pentru sunt bijuterii extrem de valoroase, in al doilea rand, pentru ca foarte multi dintre clienti au astfel de bijuterii.

Desigur, bijuteriile din aur si argint fac parte din activitatea de baza a caselor de amanet, fiind extrem de valoroase, si oferind sumele pe care cei care le aduc spre amanetare. Prin urmare, daca doriti o suma din imprumut prin amanetare, si aveti in casa sau purtati bijuterii din aur sau argint, ideea de a le amaneta pe acestea este prima de care trebuie sa tineti cont.

Prin valoarea lor, bijuteriile din aur si argint vor fi mereu pe lista principala a oricaror case de amanet, iar orice client are macar cate o piesa din aceste bijuterii, si daca doresc sa obtina un profit financiar, pot amaneta astfel de bijuterii cu incredere in scopul obtinerii sumelor de care au nevoie, si incercand sa le rascumpere cat mai avantajos posibil.

Daca nu ati folosit o astfel de posibilitate de imprumut prin amanetarea bijuteriilor din aur sau argint, puteti cu incredere sa apelati la casele de amanet, care pentru aceasta categorie au unele dintre cele mai bune si interesante oferte, cu care vor castiga cat mai multi clienti, dar isi vor asigura si profitul lor, ca in final, sa fie si casele de amanet si cei care amaneteaza beneficiarii unor servicii prin care metalele pretioase pot fi nu doar sursa de infrumusetare, dar si o sursa financiara, in caz de nevoie.

0 Shares
You May Also Like