De ce se defecteaza un telefon mobil?

0 Shares
0
0
0

De ce se defecteaza un telefon mobil?
In ultimii ani au aparut pe piata o multime de telefoane mobile inteligente, sau smartphone-uri asa cum le spune toata lumea.

Dupa cum stim cu totii, la fel ca pe oricare piata, si pe piata telefoanelor mobile atat de la noi din tara cat si din strainatate, sunt mai multe firme producatoare de astfel de dispozitive, unele fiind firme de renume international, altele firme despre care nu se stie mare lucru.

Ei bine, atat telefoanele produse de catre cele mai renumite marci de pe piata, cat si telefoanele producatorilor despre care nu stim noi prea multe, pot sa functioneze foarte mult timp fara probleme, sau pot sa apara probleme de functionare la scurt timp dupa achizitionarea telefonului.

Stim cu totii cat de neplacut este acel moment in care ni se defecteaza telefonul mobil, pentru ca vrand nevrand, acesta a devenit un obiect indispensabil omului, astfel ca suntem dependenti de telefoane.

Si totusi, daca stam sa ne gandim de ce se defecteaza un telefon mobil, am putea gasi doua motive majore. Primul motiv ar fi acela ca telefonul intampina anumite defectiuni din cauza unor probleme tehnice, ceea ce nu este vina utilizatorului.

Se poate intampla ca telefonul sa se defecteze si din vina utilizatorului deoarece daca telefonul este scapat pe jos, poate sa sufere asa zisele socuri mecanice. Totodata, daca telefonul este scapat pe jos siĀ  nu este protejat de o husa sau nu are aplicat geam de protectie pentru ecran, in urma impactului telefonul poate sa se aleaga cu display-ul sau toucscreen-ul spart sau crapat.

In acest caz nu iti ramane alta altceva de facut decat sa cauti reparatii telefoane Bucuresti cat mai rapid si sa iti duci telefonul la un service foarte bun, unde profesionalismul si seriozitatea ii caracterizeaza pe cei care se ocupa de astfel de reparatii.

In momentul in care ai ajuns la ei cu telefonul, acesta va fi supus unei analize amanuntite pentru a se descoperi defectiunea dar si cauza care a dus la aparitia defectiunii. Aceasta constatare in mod normal nu trebuie sa dureze mult timp. In momentul in care este terminata constatarea, cei de la service te vor anunta despre problemele aparute, despre costurile reparatiei, iar reparatia va incepe doar daca vei fi de acord.

La orice service ai apela, in momentul in care constatarea este facuta, daca alegi sa iti repari telefonul la ei, nu vei plati nimic pentru constatare, insa in cazul in care alegi sa iti repari telefonul in alta parte, indiferent de motivul pe care il ai, atunci trebuie sa platesti constatarea.

De obicei, cele mai intalnite cazuri in care un cliennt apeleaza la un service gsm sunt acelea in care telefonul are ecranul spart sau telefonul a intrat in contact cu lichide, apar probleme la incarcarea telefonului, dispozitivul are probleme cu sistemul de operare, sau trebuiesc inlocuite anumite componente.

Cu siguranta, daca fiecare dintre noi am avea mai multa grija de telefonul nostru, atunci riscul ca acesta sa se defecteze ar fi mult mai mic, iar noi am fi mult mai linistiti si ne-am putea bucura tot timpul de placerea de a ne utiliza telefonul.

0 Shares
You May Also Like