Telefoane intrate in Cartea Recordurilor

0 Shares
0
0
0

Telefoane intrate in Cartea Recordurilor

Cand locuiesti intr-un oras mai mic, gasesti cu usurinta un service GSM, deoarece nu ai de ales intre prea multe service-uri de acest gen. Cand locuiesti intr-un oras mai mare, ai mai multe posibilitati, fapt pentru care alegerea poate fi mai dificila.

Daca de exemplu te afli in Bucuresti si cauti un service iPhone Bucuresti, apelezi la cei de la www.servicegsm.ro. De ce? Pentru ca acesta este un service iPhone Bucuresti care ofera servicii de calitate pentru fiecare client in parte.

[adsenseyu1]

Telefoanele sunt create pentru a fi cat mai rezistente, insa uneori ai nevoie de reparatii. Acest lucru nu trebuie sa te descurajeze, deoarece un telefon reparat poate fi la fel de bun ca unul nou daca reparatia este executata corect. Acesta este motivul pentru care un service GSM trebuie ales cu grija astfel incat sa te bucuri apoi de telefonul pe care l-ai dus la reparat.

Telefoanele sunt de o multime de modele, de o multime de marci si au o multitudine de functii. De-a lungul timpului, multe dintre telefoane au intrat in Cartea Recordurilor. Iata care sunt acestea si pentru ce anume au fost premiate:

Sonim XP3300

Modelul mai sus amintit a intrat in celebra Carte a Recordurilor pentru faptul ca a fost considerat cel mai rezistent telefon din lume. Testul suprem a fost trecut cand telefonul a fost aruncat pe beton de la o inaltime de 25 de metri. Acesta este rezistent atat la apa cat si la praf si poate fi telefonul perfect pentru cei care lucreaza in medii mai putin curate.

LG Optimus 2X

Acest smartphone de la LG a intrat in Cartea Recordurilor datorita performantelor atinse. Acest model a fost primul telefon din lume cu un procesor dual core.

iPhone 4

Este cunoscut faptul ca telefoanele de la Apple sunt performante in mai multe privinte. Se pare ca in 2011, modelul iPhone 4 a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind telefonul cu cel mai rapid vandut sistem de gaming mobil.

[adsenseyu1]

Gionee Elife S5.1

Daca te intrebi care telefon a fost numit de Cartea Recordurilor cel mai subtire telefon din lume, afla ca acesta este. Dimensiunea cu care modelul a intrat in Cartea Recordurilor a fost de 4.8 inch. Nu este cel mai performant telefon in alte privinte, insa rar gasesti un telefon care sa le aiba chiar pe toate.

Acestea sunt o parte din telefoanele care au intrat in Cartea Recordurilor din diverse motive. De-a lungul timpului in cartea Recordurilor s-au inregistrat si alte lucruri uimitoare legate de telefoanele mobile. Nu ne referim la un anumit telefon, ci la actiuni realizate cu ajutorul telefoanelor mobile, cum ar fi cea mai lunga convorbire din lume, cel mai rapid SMS, convorbirea realizata la cea mai mare inaltime sau convorbirile telefonice realizate in momente sau locuri ciudate.

E posibil ca si telefonul tau sa fie demn de Cartea Recordurilor, sau de ce nu sa realizezi cu ajutorul lui lucruri demne de Cartea Recordurilor. Tu ce telefon mobil ai? E acesta in Cartea Recordurilor?

0 Shares
You May Also Like