Mituri legate de telefoanele mobile

0 Shares
0
0
0

Mituri legate de telefoanele mobile

Unii au inventat telefoanele, altii diverse componente ale lor, altii huse iPhone. Cu timpul, toate inventiile s-au dezvoltat. Care nu au apucat sa se dezvolte inca, se vor dezvolta cu siguranta in viitor.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre miturile auzite in legatura cu telefoanele mobile, nu inainte insa de a-ti recomanda un site, si anume MagazinGsm.ro. Aici vei gasi huse iPhone de cea mai buna calitate, la cel mai bun pret. Comanda acum!

[adsenseyu1]

Revenim acum la miturile legate de telefoanele mobile, mituri daramate cu timpul.

Telefonul lasat la incarcat in timpul noptii distruge bateria

Ei bine, acesta este doar un mit. Se pare ca telefoanele inteligente nu sunt afectate de faptul ca sunt lasate la incarcat peste noapte. De ce? Pentru ca au baterie Li-Ion. Aceste baterii sunt special create pentru a nu afecta telefoanele prin astfel de practici. Cand bateria telefonului se incarca 100%, aceste telefoane se opresc din incarcat.

Megapixelii camerei foto dau claritatea fotografiilor

Daca e asa, cum iti explici faptul ca deseori un telefon cu o camera de 5MP scoate fotografii mai clare ca unul cu o camera de 8MP? Conteaza si acest aspect, insa numarul megapixelilor are legatura mai degraba cu marimea fotografiilor.

Conteaza ca ecranul sa aiba o rezolutie cat mai mare

Iti vine sau nu sa crezi, ochiul uman nu percepe mai mult de 300 de pixeli. Asadar, ce e peste 300 de pixeli e practic inutil.

Telefonul trebuie incarcat atunci cand e descarcat complet

Au aparut controverse si in privinta acestui aspect. Se pare ca telefoanele trebuie incarcate des. Cu cat mai des, cu atat mai bine.

[adsenseyu1]

Telefonul se strica daca e incarcat cu un incarcator care nu este al lui

Folosirea unui incarcator nepotrivit poate afecta telefonul tau, insa efectele acestui lucru nu se vad imediat, ci abia peste un an de zile.

Un procesor puternic inseamna un telefon bun

Procesorul nu e tot ce conteaza atunci cand ai un telefon inteligent. Un telefon este cu adevarat bun cand poate fi folosit cu usurinta, cand are un sunet bun, o camera foto performanta sau diverse functii care pentru tine conteaza. Ce e bun pentru unii, poate sa nu fie pentru altii.

Oricine are nevoie de un smartphone

Chiar daca multi au impresia aceasta, pentru unii ar putea fi o investitie fara rost. De ce? Pentru ca ar folosi aceleasi functii pe care le au la un telefon clasic. Asadar, calculeaza bine alegerea facuta.

Cand faci un abonament, conditiile raman neschimbate

E bine sa citesti foarte atent contractul inainte de a-l semna, deoarece undeva in contract se specifica faptul ca acesta poate fi modificat. Modificarea se face bineinteles dupa ce ai fost anuntat/a, insa e bine sa stii lucrul acesta si sa ai grija.

Acestea sunt o parte din miturile legate de telefoanele mobile, mituri care au fost daramate cu timpul si datorita tehnologiei si datorita faptului ca ele nu aveau un argument solid. Ce alte mituri mai cunosti?

0 Shares
You May Also Like