Tot ce trebuie sa stim despre electrostimulare

0 Shares
0
0
0

Tot ce trebuie sa stim despre electrostimulareIn primul rand va trebui sa mentionam ca electrostimularea se face cu un aparat electrostimulare.

Procedura de electrostimulare poate sa fie definita ca si un fitness intensiv pentru ca expertii evalueaza 45 de minute de electrostimulare ca fiind echivalente cu pana la 8 ore de gimnastica in sala fara intrerupere.

De aceea efectele pe care le au sedintele de electrostimulare se pot vedea imediat si in plus unul dintre rezultatele acestor sedinte de electrostimulare este faptul ca muschii sunt mai fermi si se elimina treptat grasimile.

In afara de tonifierea musculara si de arderea depozitelor de tesut adipos sedintele pentru electrostimulare vor spori metabolismul, vor circula sangele dar vor influenta si gradul de oxigenare al zonelor respective.

Procedurile de electrostimulare erau utilizate in prima faza ca si tratamente pentru recuperare musculara pentru astronautii care reveneau pe pamant ulterior au fost incluse si in spitale unde aveau functii multiple fiind utilizate in special pentru a trata cazuri grave de distrugere a nervilor, reabilitare in urma accidentelor si dureri severe.

[adsenseyu1]

In saloane aceasta tehnologie a avansat foarte mult si are rezultate spectaculoase intrecand atat chirurgia plastica dar si sedintele de fitness.

Tratamentul cu aparatele de electrostmulare sunt proceduri simple cu ajutorul a 24 de electrozi care se vor aplica pe mai multe zone de tratament tinand cont de toate necesitatile si stimuland astfel si musculatura sau facand musculatura sa lucreze.

Stimularea creaza si o cerere uriasa de energie musculara.

Pentru a fi satisfacuta aceasta cerere muschii vor utiliza drept sursa pentru energie depozitele adipoase aflate in vecinatatea lor si le va arde in acelasi mod in care sunt arse grasimile si in exercitii normale.

Senzatiile pe care le veti avea cand faceti sedinte de stimulare sunt placute, sunt relaxante si seamana foarte mult cu masajul. Sedintele dureaza aproximativ 45 de minute si in tot acest timp muschii vor fi lucrati cu mai multe contractii care variaza ca si intensitate.

Fiecare persoana isi va regla intensitatea tinand cont de cat de mult suport exista si de cat de antrenata este musculatura. Primele efecte evidente apar dupa maxim trei sedinte iar dupa 12 sedinte de tratament prin electrostimulare se va vorbi despre un efect tonifiant foate bun.

[adsenseyu1]

E important ca toate aceste sedinte de electrostimulare sa se faca fara pauza si la frecvente de minim 3 sedinte saptamanal.

Dupa ce ne modelam corpul pentru a ne intretine silueta este de ajuns o sedinta la sapte zile. Cele mai vizibile rezultate dar si cele mai bune pentru a se obtine un corp de invidiat presupun combinarea sedintelor cu cele de impachetari, de radiofrecventa, de cavitatie sau de masaj transdemic.

Tratamentul cu aparate de electrostimulare elimina grasimea, amelioreaza aspectul fizic, intareste si defineste foarte bine musculatura, elimina stresul sau durerea musculara, confera fermitate musculaturii, ajuta pentru tratarea reumatismului sau artritei si asigura si o viata mai sanatoasa pentru ca se usureaza fluxul de sange arzand grasimile nocive pentru organism.

Printre beneficii putem sa enumeram micosrearea stratului adipos, elasticitate si aspect sanatos al pielii, o circulatie mai buna, muschi mai fermi si eliminarea celulitei.

0 Shares
You May Also Like